23948sdkhjf

Ajour System åbner op for det polske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajour System a/s

Ajour System har for nylig udvidet virksomheden til det polske marked, hvor vi for fremtiden skal hjælpe den polske bygge- og ejendomsbranche med at styre og effektivisere aktuelle byggeprocesser.

Den digitale bølge i byggebranchen er ikke kun en tendens herhjemme i Danmark. Derfor ser Ajour udover de nationale vidder, og vi har brudt isen til det polske marked. Der er godt gang i Polen, og vi har for nylig implementeret Ajour platformen til den polske virksomhed Inteli som udfører både rådgivende services og installation af intelligente el-systemer, IoT (Internet of Things) samt alarm- og overvågningssystemer. 

For at give den bedste service til vores polske kunder, har vi for nylig åbnet kontor i Polens fjerdestørste by Wrocław, hvor vi har vores polske konsulenter, Mariusz Bar og Łukasz Idzi som begge er erfarne fagfolk indenfor den polske byggebranche.   

Ajour ser frem til at levere byggesoftware og optimere processer relateret til den polske byggebranche.  

Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder firma- og projektweb, udbudsportal, styring og tilsyn, kvalitetssikring samt bygningsdelskort til drift og vedligehold. 
Se alle vores produkter her! 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajour System a/s

Sanderumvej 16B
5250 Odense SV
Danmark
Ajour System a/s

Send til en kollega

0.129