23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Asfalt fra Colas til Frijsenborg Biogas' nye silo

Colas har leveret og udlagt 2.500 tons specialasfalt til Frijsenborg Biogas’ 11.000 m2 store plansilo. Plansiloen er ny og en del af godsets omfattende driftsanlæg.

Frijsenborg Gods er en del af ”de 5 gårde”, som forsyner Danmark med kvalitetskyllinger, brød og andre specialprodukter. Godset, der ligger ved Hammel i Midtjylland, driver et stort moderne landbrug med fokus på dyrevelfærd og kvalitet og er især kendt for sine salmonellafri herregårdskyllinger, men har også en stor produktion af korn, frø og raps. Frijsenborg har desuden landets største produktion af pyntegrønt.

På godset er man meget opmærksom på miljøet og den samlede udledning af CO2. Selv lastbilernes udledning tæller med i godsets samlede miljøregnskab. Derfor var det et plus, at Colas som leverandør har fokus på miljø og energioptimering, og som den første asfaltentreprenør i Danmark har udskiftet diesel til det renere GTL-brændstof på sine egne tankanlæg.

Specialasfalt til landbrug
Det er vigtigt, at siloens bund og vægge er tætte, og Frijsenborgs driftsleder Christian Ejby har i samråd med Colas valgt specialproduktet ensilagegab til siloen, som forhindrer ensilagen i at trænge gennem belægningen. Colas’ afdeling i Horsens har udlagt 2.500 tons asfalt i den 11.000 m2 store silo på blot to dage i juli måned 2018. Læs mere

Læs mere om specialprodukter til landbruget 

eller besøg Colas på stand K 8334 på Agromek i Herning 27-30. november.

Colas Danmark A/S
Fabriksparken 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10246415
P nummer: 1002889149

Kontaktperson

Lisbeth Volf
Kommunikationschef
lkv@colas.dk

Send til en kollega

0.116