23948sdkhjf

Nyheder fra Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 7

Teknologisk Institut holder webinarer om indeklima og lette facader

11. september 2019

I september kan du blive klogere på hhv. lette facader og indeklima og lufkvalitet, fra din plads ved computeren, når vi inviterer til webinar den 19. og den 26. september. Det er gratis at deltage.

Invitation til event med fokus på klimaindsatsen i byggeriet!

10. september 2019

Hvad skal der til for at flytte byggebranchen i en mere klimaorienteret retning? Økonomiske incitamenter? Ændret lovgivning? Krav til grænseværdier og dokumentation? Vær med til debat den 2. oktober 2019! Deltagelse er gratis!

Stærk profil skal bringe murværk ind i fremtiden

19. juni 2019

På Teknologisk Institut har man leveret unik viden om murværk til byggebranchen i mere end 70 år – og en ny stærk profil står nu i spidsen for den fortsatte udvikling af Teknologisk Instituts murværksviden.

Invitation til følgegruppemøde om Bygninger som Ressourcebank

25. april 2019

Den 27. maj 2019 inviterer Teknologisk Institut til følgegruppemøde med fokus på Instituttets arbejde med cirkulær økonomi i byggeriet. Deltagelse er gratis.

Vil du vide mere om indeklima, luftkvalitet, indeklimamærkninger og dokumenteret PCB-forsegling?

26. marts 2019

Mandag d. 8. april 2019 inviterer Teknologisk Institut i Taastrup til fagligt MeetUP om indeklima, luftkvalitet, indeklimamærkninger og dokumenteret PCB-forsegling i bygninger. Deltagelse er gratis.

Nye altanvejledninger

19. februar 2019

Teknologisk Institut har netop lanceret to nye altanvejledninger målrettet bygningsejere. Vejledningerne er støttet af GI. I marts afholdes gå hjem-møder om altaner, for alle interesserede.

Farvekort til vurdering af humusindhold

18. februar 2019

Vil du spare tid og undgå håndtering af sundhedsskadelige kemikalier? Så skal du bruge vores farvekort, når du skal vurdere humusindhold efter gældende standarder.

Kom til konference om cirkulær asfalt

10. januar 2019

Miljøstyrelsens nye rapport om cirkulær asfaltproduktion viser, at der er mulighed for en mere bæredygtig asfaltproduktion i Danmark ved større grad af genbrug af gammel asfalt – uden at gå på kompromis med funktionalitet og holdbarhed.

25 år med godt indeklima

21. december 2018

Dansk Indeklima Mærkning (DIM) fejrede 25-års fødselsdag i 2018. Selvom mærkningsordningen, som fokuserer på indeklimavenlige materialer, har eksisteret et kvart århundrede, så er behovet for ordningen ikke blevet mindre aktuelt.

Gratis MeetUp om brug af indeklimamærker og bygningscertificering i praksis

15. november 2018

Der findes en række mærker, der hjælper forbrugere og professionelle med at købe sunde byggevarer. Men hvad kan de hver især? Og hvordan kan man bruge dem strategisk til at opnå en bedre forretning eller eksempelvis en DGNB-certificeret bygning?

Hvordan renoverer vi bæredygtigt?

8. november 2018

Den 28. november 2018 kan du komme med til gratis temadag i Aarhus, når Teknologisk Institut inviterer indenfor og giver gode råd inden for bl.a. vinduesvalg, skimmelproblematik, indeklima, genbrugsmursten og renoveringsløsninger af murede facader.

Genanvendelse af murværk - nyt kursus

1. oktober 2018

Gennem tiderne har det været almindeligt at genbruge byggematerialer, heriblandt teglsten. Murværk er et gammelt kendt eksempel på design for adskillelse, men hvad skal man i dagens byggeri være opmærksom på ved genanvendelse?

MeetUp på Teknologisk Institut i Aarhus den 12. september

5. juli 2018

Der er fugt og skimmel i kirker, radon og rensning af PCB-forurenet beton på programmet, når Teknologisk Institut inviterer til gratis fagligt MeetUp den 12. september i Aarhus.

Sidste frist for tilmelding til MeetUp om fugt, skimmel og skadelige stoffer

14. juni 2018

Du kan stadig nå at tilmelde dig det gratis møde, som afholdes den 19. juni i Taastrup fra kl. 15.00-17.00.

Gratis MeetUp om fugt, skimmel og skadelige stoffer

1. juni 2018

Den 19. juni inviterer Teknologisk Institut i Taastrup til fagligt MeetUp med fokus på fugtrelateret skadesudredning og årsagsbestemmelse, skadelige stoffer i bygninger og korrekt prøveudtagning i forbindelse med skimmelangreb.

Skal bygge- og anlægsbranchen have del i de 650 mio. kr., som skal investeres på tværs af brancher?

22. maj 2018

Hvad har dansk erhvervsliv mest brug for? Få direkte indflydelse på, hvordan Uddannelses- og Forskningsministeriet investerer omkring 650 mio. kr. i GTS-institutterne - her er links til vores forslag som vedrører bygge- og anlægsbranchen.

Styrk din viden om genanvendelse af murværk

18. maj 2018

Gennem tiderne har det været almindeligt at genbruge byggematerialer, heriblandt teglsten. Murværk er et gammelt kendt eksempel på design for adskillelse, men hvad skal man i dagens byggeri være opmærksom på ved genanvendelse?

MeetUp om genbrugstegl

14. maj 2018

Oplæg om bl.a. kortlægning af genanvendelsespotentiale ud fra cases samt adskillelse af murværk opført med cementholdige mørtler.

Gratis konference om cirkulært design og sporbarhed

3. maj 2018

I den cirkulære verden er mulighederne mange. Alligevel bliver ikke alle gode ideer til markedsnære løsninger. Men hvordan griber vi de mange muligheder og realiserer dem, uden at gå på kompromis med sundhed, sikkerhed og bygbarhed?

Nyt indeklimaværktøj på vej

25. april 2018

Snart vil det være muligt at inddele indeklimaet i kvaliteter på samme måde, som vi i dag angiver energiforbruget i vores bygninger efter en bogstavskala.

Konference om Cirkulært design og sporbarhed

23. april 2018

Den 17. maj inviterer Teknologisk Institut, InnoBYG og CØ HUB til gratis konference med fokus på cirkulært design og sporbarhed. Er det fremtidens byggebranche eller blot en illusion?

Betonkloakrør skal erobre markedsandele med ny teknologi

13. november 2017

Hovedårsagen til nedbrydning af betonrør er korrosion, som forårsages af svovlbrinte. Det er et problem, som kun bliver større, som følge af det øgede pres på spildevandsledninger. Nyt projekt skal løse udfordringerne.

Det cirkulære byggeri skal kvalitetssikres!

6. november 2017

Kom med, når vi stiller skarpt på at kvalitetssikre det cirkulære byggeri! Vi ser nærmere på dokumentation og sporbarhed, når der arbejdes med at genanvende ressourcer i byggeriet! Det er gratis at deltage!

Kvalitet, sporbarhed og dokumentation i det bæredygtige byggeri

27. oktober 2017

Mød Teknologisk Instituts eksperter og specialister til en snak om kvalitet, sporbarhed og dokumentation, når Building Green afholdes den 1.-2. november 2017

Resultater per side:12244896
Side af 7

Fakta om Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Adresse
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 72 20 20 00

CVR nummer: DK56976116

P nummer: 1003119709

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kathrine Birkemark Olesen
Afdeling: Indeklima & Bygningsundersøgelser
Stilling: Centerchef
Direkte telefon: +45 7220 2216

Vibeke Leth Hansen
Direkte telefon: +45 72202278

Send til en kollega

0.23