23948sdkhjf

Nyheder fra Frame

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

Er du enig med Anna-Mette, Christian, Bo, Jakob, Rune og Ib?

7. december 2022

24 veloplagte meningsdannere fra byggebranchen deler hele december deres bud på udfordringer og løsninger med bæredygtighed i Frames julekalender. Dagens låge er skrevet af Anna-Mette Monnelly, der er Sustainability Director hos NREP.

Stof til eftertanke om bæredygtighed

1. december 2022

Er du til lidt faglig julestue, så følg Frames julekalender på LinkedIn, hvor de har inviteret meningsdannere i branchen til at komme med deres bud på bæredygtighedsudfordringer i deres rolle eller fagområde.

Genvej til ledelse af bæredygtigt byggeri

18. marts 2022

Kunne du tænke dig at spare 40% af mandetimerne på bæredygtighed i dit byggeprojekt? Vil du gerne have et bedre overblik over hele processen, økonomien og scoren? Så er Frame din genvej til nem og effektiv ledelse af dit bæredygtige byggeprojekt.

Er du vores nye bæredygtighedskonsulent?

10. december 2021

Vil du være med til at accelerere den grønne omstilling i byggebranchen og gøre bæredygtigt byggeri tilgængeligt for alle byggeriets aktører? Frame søger en bæredygtighedskonsulent med teknisk brancheerfaring og passion for bæredygtighed.

Mød Frame på Building Green 3.-4. november

2. november 2021

På Building Green messen i Forum den 3.- 4. november kan du møde Frame på stand 25. Få inspiration til at få konverteret dine bæredygtighedsvisioner til konkrete mål. Eller giv os dit bud på udfordringer med bæredygtighed i byggeriet.

Frame blandt verdens 1% bedste klima tech startups

22. oktober 2021

Som det eneste danske firma er det lykkedes startup’en, Frame, at blive optaget i verdens bedste klimatech accelerator program - Katapult Climate Accelerator. Programmet fokuserer på startups, der er banebrydende i bekæmpelsen af klimaforandringerne.

Grøn omstilling i kommunerne kræver digitalisering

28. september 2021

Der er stort fokus på grøn omstilling i kommunerne. Flere kommuner og regioner kræver bæredygtighedscertificering af deres byggeri. Det øger presset på de byggeansvarlige i kommunerne, og gør det endnu mere nødvendigt at finde nye digitale løsninger.

Savner du konkrete mål for din bæredygtighedsvision?

20. september 2021

Hvordan konverterer du bæredygtighedsvisionen for dit byggeri til konkrete og målbare mål? Det kan du blive klogere på hos Frame den 30. september på Digitaliseringsmessen i Odense.

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om Frame

Adresse
Frame
Bragesgade 8B
2200 København N

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 50 77 88 77

CVR nummer: DK42049581

P nummer: 1026716086

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Marianne Gulløv
Stilling: Communication & Marketing Manager

Send til en kollega

0.156