23948sdkhjf

Nyheder fra Naturlig Desinfektion

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

UVC-lys for Corona-nørder

28. september 2020

Vi har fået vores UVC-lamper testet på levende CV-2 hos HouseTest ved hjælp af RT qPCR teknologi og målingerne har vist at CV-2 har en D90 værdi på omkring 250 J/m2.

UVC i luftsystemer

15. september 2020

Anvendelse af UVC-lamper til luftdesinfektion

UVC-lys og Corona CV-2

20. august 2020

Siden Corona virus bredte sig i verden har blandt andet UVC været en af de bærende elementer til effektiv bekæmpelse af denne.

Nyansættelse

18. august 2020

Anette Kobborg er pr. 17/8 startet hos Naturlig Desinfektion som endnu et led i den positive udvikling i firmaet.

Nyansættelse

3. august 2020

Tanja Rudolph 37 år, er pr. 1/8 startet hos Naturlig Desinfektion som et led i den positive udvikling i firmaet.

Sikring af adgang til en følsom produktion med en CleanAcess sluse med luft

2. september 2019

Undgå at bringe støv og partikler med ind i en følsom produktion

CleanAcess - Blåt lys og varm luft

10. juli 2018

CleanAcess er en hurtig og effektiv måde til at sikre at hverken personale og gods slæber uønskede partikler ind i sensitive områder. Slusen bygges til ordre efter ønskede specifikationer og fås med luft og UVC lys.

CleanAcess - indgangssluse med luft og UV lys

5. juli 2018

CleanAcess er en hurtig og effektiv måde til at sikre at hverken personale og gods slæber uønskede partikler ind i sensitive områder. Slusen bygges til ordre efter ønskede specifikationer og fås med luft og UVC lys.

Sikker indgang uden partikler - hurtigt og effektivt!

22. maj 2018

CleanAcess slusen blæser partikler af personale og gods med op til 22 m/s. Luften filtreres i lukket system og mulighed for montering UV lamper i kabinen sikre din produktion mod uønsket partikelforurening.

CleanBox - Varesluse uden brug af kemi

16. marts 2018

Få forbrugsvarer, emballage, elektronik eller værktøj med ind til følsomme områder uden bakterier, vira eller skimmel. Sikkert – effektivt og uden brug af kemi, alkohol eller klor!

Steril processluft til følsomme produktionsområder

19. februar 2018

Ren luft er kritisk i mange produktionsområder. Få sikkerhed for steril luft i din produktion med UVC - en miljøvenlig og effektiv desinfektionsløsning.

Mugne kapsler koster kassen

5. februar 2018

Er du producent af drikkevarer på flaske, er dit værste mareridt måske mugne kapsler. For de betyder tilbagekaldelser og store omkostninger. Men der er hjælp at få, for via UVC lys kan du desinficere kapslerne effektivt.

Skræddersyet løsning til UVC desinfektion i Medicoteknisk apparat

2. februar 2018

Medicotekniske apparater kan ofte være udfordret af høje krav til hygiejneniveauet på et svært grundlag. Her har vi leveret en skræddersyet løsning med UVC til et stort dansk hospital.

Slip for uønskede bakterier med CleanBox

14. december 2017

Beskyttelse af produktionen mod uønskede bakterier er i stigende grad, et område der optimeres på. CleanBox sikrer en høj desinfektionsgrad uden brug af væsker, og kan anvendes på emner på op til 1x 1 meter.

Hold beskidt vand "rent" med UV og cirkulation

13. december 2017

Genbrugsvand er en rigtig god ide for miljøet. Men genbrugsvandet er ofte forbundet med ubehagelig lugt. Lugten kommer som regel fra de bakterier der er i vandet. Montering af et UV anlæg, kan på en miljøvenlig måde, sikre mod den dårlige lugt.

Fødevarer: Hold head space fri for bakterier med UVC lys

30. oktober 2017

Effektiv behandling af head space på en lang række fødevarer, behøver hverken at være dyrt eller svært. UVC lyset giver en sikker behandling mod bakterier, vira og skimmel.

Skimmel og mug i fødevarer? - Få løsningen her

2. oktober 2017

Tilbagekaldelser, driftsstop og produktions-problemer kan holde enhver produktions-chef vågen. Hos os finder du løsningen på mange desinfektionsbehov indenfor væsker, lufter og overflader. Kig forbi på Hi-Messen i hal C og hør mere.

Så kan bakterier, vira og svampesporer godt pakke sammen

22. september 2017

UVC Desinfektion med CleanMove 8 sikrer din produktion en let og smidig desinfektion uden brug af kemikalier.

UV lys til økologisk produktion - Nohrlund naturligvis

5. september 2017

Høj hygiejne og sikkerhed for optimal kvalitet kan opnås helt uden brug af kemi. Nohrlund har valgt at sætte ekstra sikkerhed på deres økologiske produktion og supplerer med UV anlæg på udvalgte kritiske punkter i processen.

UVC kan give længere holdbarhed på fødevarer

3. august 2017

Bestråling af emballagen med UVC lys umiddelbart før pakning af fødevaren, sikrer inaktivering af eventuelle mikroorganismer i emballagen. Derigennem kan opnås en længere holdbarhed af produktet og bedre fødevaresikkerhed.

Træt af lugten i kølerummet?

31. juli 2017

Dårlig lugt i kølerum kan fjernes let og effektivt, helt uden brug af kemi. Med en PureAir får du to aktive funktioner; desinfektion af bakterier og neutralisering af organiske forbindelser via en fotokatalytisk oxidation.

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om Naturlig Desinfektion

Adresse
Naturlig Desinfektion
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Haderslev Kommune

Telefon: +45 22680680

CVR nummer: DK21586544

Send til en kollega

0.14