23948sdkhjf

Nyheder fra Drytech ApS

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Nu kan du selv reducere salten i dine vægge, ved hjælp af 5 trin

12. september 2019

Virksomheden Drytech har lanceret et nyt produkt på markedet, der gør det muligt at reducere salt i væggene, uden hjælp fra professionelle

Fugt er lige så farlig som rygning

1. juli 2019

Ser man bort fra kræft, viser forskning at fugt i boligen giver den samme grad af øget forekomst af luftvejsinfektioner og allergiske reaktioner som passiv rygning.

Handyman.dk har testet Drytech's system i 5 år på fugtig kælder

31. maj 2019

Er du i tvivl om Drytech's system virker? Hør Kuno fra Handyman give sin endelige vurdering af Drytech, 5 år efter han fik installeret Drytech's elektroosmossystem i sin fugtige kælder.

Dansk virksomhed opfinder gør-det-selv løsning imod salt i væggene.

3. maj 2019

Virksomheden Drytech har lanceret et nyt produkt på markedet, der gør det muligt at reducere salt i væggene, uden hjælp fra professionelle.

Invitation til Åbent Hus i Højbjerg

30. august 2017

Er du nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, når Drytech har udtørret den ved hjælp af elektroosmose og se, hvordan vores installation fungerer?

Uvildig dansk rapport dokumenterer effektiv metode til at udtørre kældre

4. juli 2017

Drytech har siden 2012 haft stor succes med at udtørre kældre for private boligejere. Med den europæiske Önorm og en dansk dokumentation fra Arkitekt- og Ingeniørgruppen i ryggen sigter virksomheden nu mod byggeriets rådgivere og bygherre.

Malingen skallede af kældervæggene

18. maj 2017

Problemer med fugt og skimmelsvamp viste sig at skyldes opstigende grundfugt fra jorden. Løsningen på problemet blev Drytechs system,

Tips til forårsoprydning i kælderen

11. maj 2017

Er det tid til at få ryddet op i kælderen? Er der skimmelsvamp eller andre fugtproblemer bag flyttekasser og møbler, der har været opbevaret i kælderen?

Bor du i et hus med kælder fra før 1970?

11. maj 2017

Lyder det som hokus pokus, at kælderen kan udtørres med strøm? Det er simpel fysik. Mere end 900 dansker eer allerede blevet fri for fugtproblemer, fordi Drytechs system er installeret i kælderen.

Helbredsproblemer ved fugt og skimmelsvamp er igen i fokus

27. april 2017

Igen er der fokus på de helbredsmæssige gener, der kan opstå, hvis du udsættes for fugt og vækst af skimmelsvamp.

Salt Out fjernede skånsomt salt og fugt i væggen i bygning på Nørrebro

25. april 2017

En Salt Out behandling anbefales, hvis saltindholdet i vægfladen er meget højt. Dette var tilfældet i en ejendom på Nørrebrogade i København.

Invitation til Åbent Hus i Aabyhøj

11. april 2017

Er du i tvivl om, hvordan du løser problemer med fugt i kælderen? Vil du se, hvordan Drytech løser problemer med opstigende grundfugt i kælderen med elektroosmose? Kom til Åbent Hus i en tør kælder i Aabyhøj og få syn for sagen.

Invitation til Åbent Hus i Bagsværd - se kælder udtørret med elektroosmose

7. april 2017

Er du i tvivl om, hvordan du løser problemer med fugt i kælderen? Vil du se, hvordan Drytech løser problemer med opstigende grundfugt i kælderen med elektroosmose? Kom til Åbent Hus i en tør kælder i Bagsværd og få syn for sagen.

Åbent hus i en tør kælder

5. april 2017

Siden 2012 har Drytech etableret mere end 900 systemer, som tørrer kældrene ud hos danske boligejere. Drytech inviterer ofte sammen med tilfredse kunder til åbent hus, hvor man ved selvsyn kan se, hvordan Drytech udtørrer kælderen helt enkelt.

Drytech opruster i Nord- og Østjylland

29. marts 2017

46-årige Morten Birk Holst er tiltrådt som konsulent i virksomheden Drytech, der er specialister i at udtørre fugtige kældre.

Drytechs metode til udtørring af kældre blåstemples med Önorm

27. marts 2017

Drytech har stor succes med at udtørre kældre for private boligejere. Med Austrain Standards nye Önorm for Drytechs metode og produkter forventer Drytechs direktør, at tiden er moden til en bedre dialog med byggeriets rådgivere.

Fugt og skimmelsvamp forværrer overfølsomhed og allergi

23. marts 2017

Problemer med fugt og skimmel i kælderen er til gene for både helbredet og bygningen, men problemerne kan løses nemt og effektivt ved at udtørre kælderen.

Du er inviteret til Åbent Hus i Dyssegård

7. marts 2017

Er du nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, mens Drytech er ved at montere Drymat System, og høre om hvordan systemet fungerer? Så kom til Åbent Hus hos familien Blædel i Dyssegård, og se Drymat System blive installeret i familiens kælder.

Fugten gemte sig bag vægpladerne i kælderen

28. februar 2017

Familien Andersson skal til at renovere den nu tørre kælder i deres hus, efter at et skybrud i sommeren 2016 førte til oversvømmelse af husets kælder. Da vandet var væk, opdagede familien, at fugten også krøb ind i kælderen gennem væggen.

Du er inviteret til Åbent Hus i Esbjerg

22. februar 2017

Er du nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, mens Drytech er ved at montere Drymat System, og høre om hvordan systemet fungerer? Så kom til Åbent Hus hos familien Jensen i Esbjerg, og se Drymat System blive installeret i familiens kælder.

Du er inviteret til Åbent Hus i Vejle

11. januar 2017

Er du også nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, når Drytech har udtørret den, og se hvordan vores installation fungerer? Så kom til Åbent Hus hos familien Sørensen i Vejle, hvor Drymat System er installeret.

Du er inviteret til Åbent Hus i Hørsholm

10. januar 2017

Er du også nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, mens Drytech er ved at udtørre den, og se hvordan vores installation fungerer? Så kom til Åbent Hus hos familien Fenger i Hørsholm, hvor Drymat System er installeret.

Hold kælderen tør med en serviceaftale

4. november 2016

Som noget nyt tilbyder Drytech sine kunder en serviceaftale. Den sikrer, at kælderen forbliver fri for opstigende grundfugt hele husets levetid, at huset bliver mere værd, at Drymat System fungerer optimalt, og at garantien på systemet forlænges.

Drytech får vestjysk medejer

7. oktober 2016

Installationsvirksomheden Drytech har fået ny medejer. Med ca. 125 udtørrede kældre på sit CV samt tre år i Drytech som konsulent og senere chefkonsulent har den nye medejer Jonna Thissenius allerede et stort kendskab til Drytech.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Drytech ApS

Adresse
Drytech ApS
Virumgade 7-9
2830 Virum
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 70108011

CVR nummer: DK34703485

P nummer: 1017926582

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Niels Erik Olsen

Send til en kollega

0.185