23948sdkhjf

Nyheder fra Door System A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Door System i nyt fagudvalg Brandporte i Sikkerhedsbranchen

3. maj 2021

Door System er en af aktørerne i SikkerhedsBranchens nye fagudvalg ”Brandporte”, der skal være med til at sikre en høj kvalitet i brandløsningerne i de danske virksomheder.

Door Systems montører er vigtige for driftssikkerheden

25. marts 2021

Driftssikkerhed er afgørende, når den østjyske dørproducent Door System leverer industridøre- og porte. Virksomhedens egne servicemontører spiller her en stor rolle, ikke mindst i takt med at der integreres mere og mere teknologi i løsningerne.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

22. december 2020

Door System vil gerne takke alle kunder og samarbejdspartnere for et rigtigt godt samarbejde i det forløbne år.

Vokseværk i serviceaktiviteterne hos Door System

17. december 2020

Door System oplever stor vækst i serviceaktiviteterne - både montage af nye døre og porte og service på eksisterende dørløsninger. Ny servicekoordinator på fabrikken i Hørning skal hjælpe med at bringe de mange serviceopgaver sikkert i mål.

Stærk partner til Door System i England

27. august 2020

Den østjyske dørproducent Door System har indgået nyt partnerskab i England med Miramar Engineering Ltd, der har en stærk position inden for kølesystemer til fødevarebranchen.

Ny EI260-C brandskydeport fra Door System

30. april 2020

Door System har udviklet en helt ny danskproduceret EI260-C brandskydeport, der er testet iht. EN 1634 hos Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI). Den første CE-mærkede brandskydeport forventes at forlade fabrikken omkring d. 1. juni.

Forvirring omkring korrekt brandgodkendelse

18. februar 2020

Kravene til brandløsninger i virksomheder blev skærpet med de nye regler, der trådte i kraft d. 1. november 2019. Reglerne sætter ekstra fokus på virksomhedernes brandsikring, men samtidig er der også forvirring omkring de korrekte brandgodkendelser.

Door System tilbyder nyt, unikt brandgardin

18. december 2019

Den østjyske dørproducent Door System kan nu også tilbyde et nyt og unikt brandgardin, og det giver flere muligheder for effektiv brandsikring.

Nye regler for branddøre og brandskydeporte den 1. november

1. november 2019

Den 1. november må der ikke længere sælges brandskydeporte og udvendige branddøre, der ikke er godkendt og også CE-mærket i henhold til den nye europæiske standard EN 16034.

Stor serviceaftale mellem Door System og Danish Crown

12. september 2019

Door System og Danish Crown har indgået en omfattende aftale om service og reparation af døre og porte på alle Danish Crown og Tulip fabrikker i Danmark, Sverige, England og Tyskland.

Ny eksportchef til Door System

26. oktober 2017

Mads Borne er ansat som ny eksportchef hos den østjyske dørproducent Door System A/S.

NY Dørtætningsliste skal holde rotterne ude

27. juli 2017

Rottebesøg i detailhandlen har stor konsekvens for de butikker, det går ud over. Butikkerne må holde lukket, mens rottefangsten står på, og når der skal ryddes op efter rottebesøget.

Ny Area Sales Manager hos Door System A/S

28. april 2015

Door System A/S fortsætter de positive takter på det danske fødevaremarked. For at fastholde og udbygge denne position har virksomheden besluttet at udpege Jan Christensen som ny Area Sales Manager med ansvar for fødevareområdet.

Door System A/S styrker sine aktiviteter på detailområdet

30. januar 2015

Det går rigtig godt for Door System A/S på det danske detailmarked. For at fastholde og udbygge denne position har virksomheden besluttet at udpege Pia Norup som ny Area Sales Manager med ansvar for detailområdet.

Nye tider, Nyt design, Ny hjemmeside

6. februar 2014

Door System har de seneste 6-7 år været igennem en rivende udvikling med stor vækst

Øget efterspørgsel på servicering af døre og porte til detailhandlen.

23. januar 2013

Ståldørsproducenten Door System som er placeret i Hasselager lige uden for Aarhus, har gennem de seneste år udviklet sig til en af de foretrukne leverandører af ståldøre og porte til detailhandlen i almindelighed og supermarkedskæderne i særdeleshed.

Door System modtager Super Avisens Pionerpris 2012

12. oktober 2012

Door System A/S modtager anerkendelse fra Super Avisen med udviklingen af deres ståldøre som har fået øgenavnet "Atom døre". Nedenfor følger begrundelsen fra Super Avisen. (kilde: Super Avisen, 4. oktober 2012)

Door System A/S opruster på medarbejdersiden

21. august 2012

Der er fart på hos dørproducenten Door System A/S,

Markant ordre til Door System A/S

9. maj 2011

<p>Door System A/S har netop skrevet kontrakt p&aring; et af de st&oslash;rste byggeprojekter der udf&oslash;res i Danmark i &oslash;jeblikket.<br/><b ...

Door System A/S er inde i en rivende udvikling og opruster yderligere.

27. april 2011

<p>Der er fuld fart p&aring; hos den &aring;rhusianske d&oslash;rproducent Door System A/S og virksomheden har siden sidste efter&aring;r oplevet en p ...

Ny salgschef hos Door System A/S

15. april 2010

Door System A/S har ansat Søren Rahbek som ny salgschef. Søren afløser Mads Borne der i 6 år har været tilknyttet som salgsansvarlig for døre- og portproducenten i Hasselager.

Brandporte og døre til fødevareindustrien

25. februar 2010

Men med de seneste års stigende fokus på brandsikkerhed er behovet for brandadskillelse øget markant. Vi kan som noget nyt tilbyde porte helt op til 120 minutters brandsikkerhed.

Få energiberegninger på porthuller hos Door System!

1. oktober 2009

Hvis du oplyser 5 specifikke detaljer om trafik, temperaturer og nuværende løsninger kan Door System beregne dit energitab i en given portåbning - og give dig svar på en mulig forbedring!

Ny kundeorienteret hjemmeside fra Door System A/S

29. september 2009

Der er masser af se på på Door Systems nye hjemmeside. "Vi har forsøgt at gøre det enklere at finde frem til de produkter de enkelte kundesegmenter oftest efterspørger" Siger salgschef Mads Borne.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Door System A/S

Adresse
Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86921171

CVR nummer: DK21226734

P nummer: 1004778719

Ansatte: 40

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kim Aschenberg
Stilling: Marketing
Direkte telefon: +45 40829778

Søren Rahbek
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 4214 5202

Send til en kollega

0.14