23948sdkhjf

Nyheder fra Würth Danmark A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 4

Holder du dig opdateret inden for dit felt?

28. maj 2020

Tilmeld dig Würths nyhedsbrev og hold dig opdateret med hvad der rører sig i auto branchen.

Effektivt udstyr til dit værksted med leasing aftale

19. maj 2020

Leasing er uanset virksomhedens størrelse blevet en meget almindelig måde at få finansieret investeringer på.

Dækskifte sæsonen er over os!

12. maj 2020

Tilbyd dine kunder effektiv afhjælpning af vibrationer og sidetræk, så de opnår bedre komfort og køreoplevelse. Würth Værkstedsudstyr tilbyder netop nu gode priser på dækskifte- og afbalanceringsmaskiner.

GØR EN GOD HANDEL - Brugtbørs med værkstedsudstyr!

7. maj 2020

Er du på jagt efter maskiner til dit værksted? Og har du kigget forbi vores brugtbørs med værkstedsudstyr? Her kan du finde brugt værkstedsudstyr, og vi opdaterer ofte med "nye", brugte maskiner.

Undertag med op til 20 års genetableringsgaranti

17. marts 2020

Som en ekstra sikkerhed, der rækker ud over de forpligtigelser, vi har ifølge dansk lovgivning, stiller vi en unik genetableringsgaranti, som gælder i op til 20 år afhængig af det valgte undertag.

Spar tid og effektiviser med skudmontage

10. marts 2020

Sammenlignet med ”standardmontage” til befæstelses-opgaver i stål, beton og murværk er skudmontage betydelig hurtigere. Der er altså stor mulighed for at effektivisere dine arbejdsgange!

Würth øger fagligheden på additiv-området med nye partnere

28. februar 2020

Med HV-Elektro og Esbjerg Cylinderservice udbygger Würth sine kompetencer på additiv-området og kan nu tilbyde endnu bedre faglig sparring og service i hele landet.

Udmål ADAS med Hunter 4-hjulsudmåler på få minutter

25. februar 2020

Med en Hunter WinAlign 4-hjulsudmåler, er det muligt at integrere ADAS. Systemet bruger et kamerasystem til at aflæse hurtigere, mere effektivt og præcist. 

Kombiner 4-hjulsudmåling med ADAS kalibreringsudstyr

18. februar 2020

Har du i forvejen Hunter HawkEye Elite 4-hjulsudmåler på dit værksted, har du en enestående mulighed for hurtigt og effektivt at implementere kalibrering af ADAS på dit værksted.

Ressourcebesparende koncepter til vvs branchen

1. april 2015

Traditionen tro kan man på VVS’15 møde Würth Danmark A/S, der også i år er tilstede med en spændende stand. Würth stiller denne gang skarpt på, hvordan vvs branchen kan spare på ressourcerne og optimere hverdagens arbejdsgange

Würth Danmark åbner ny butik i Silkeborg

4. marts 2015

Den 4. marts 2015 åbner Würth sin første butik i Silkeborg for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Butikken får adresse på Viborgvej 19 C i Silkeborg og er den 23. Würth butik i Danmark.

20 % rabat på arbejdstøj i din Würth butik

29. oktober 2014

Med to stærke brands inden for arbejdstøj opruster Würth Danmark forhandlingen af arbejdstøj til professionelle. Det markeres i alle Würth butikker med 20% på alt arbejdstøj og alle arbejdssko den 29. – 31. oktober.

Würth Danmark lancerer ny produktlinje med akku-maskiner

28. oktober 2014

Med eneforhandlingen af akku-maskiner af det kendte amerikanske mærke, ACDelco, lancerer Würth en ny, stærk produktlinje til det danske marked, der kombinerer kvalitet med konkurrencedygtige priser.

20 % rabat på arbejdstøj i din Würth butik

27. oktober 2014

Med to stærke brands inden for arbejdstøj opruster Würth Danmark forhandlingen af arbejdstøj til professionelle. Det markeres i alle Würth butikker med 20% på alt arbejdstøj og alle arbejdssko den 29. – 31. oktober.

Ny CUT+COOL bore- og skæreskum

12. maj 2014

Ved boring med traditionel boreolie på lodrette stålflader løber olien oftes af emnet. Derfor introducerer Würth Danmark A/S nu en ny CUT+COOL bore- og skæreskum til alle typer af metalbearbejdning.

Würth vinder ny SKI aftale

8. maj 2014

Würth Danmark kan glæde sig over at have vundet udbuddet på en ny SKI aftale, der træder i kraft i februar 2014. De kommende fire år kan Würth kalde sig leverandør til delaftale 5 under SKIs frivillige rammeaftale 12.01.

Baun Byg fik værksted på hjul

5. maj 2014

Mogens Baun Møller driver Baun Byg, et lille tømrer- og snedkerfirma. Han ønskede en nemmere løsning til at fragte byggematerialer, forbrugsvarer og værktøj mellem sit hjem og de steder, han løste opgaver, hvilket Würth havde svaret på.

Vejledning om arbejdstøj bidrager til øget produktivitet

28. april 2014

For de fleste håndværkere er arbejdstøjet ikke bare noget, de tager på hver morgen. Det opfylder nogle helt centrale behov om komfort og sikkerhed. Hos Würth Danmark vejleder sikkerhedsspecialister om valg af arbejdstøj og sikrer let tilgængelighed.

Würth opruster på bilplejeområdet

24. april 2014

I 2009 åbnede de to første Würth Bilplejecentre herhjemme, og Würth Danmark har siden opbygget erfaring og specialistviden inden for området. Derfor ønsker virksomheden nu at øge antallet af Würth Bilplejecentre.

Lynhurtig montering af spots

21. april 2014

På montageopgaver med mange spots i loftet, er monteringstiden ofte en udfordring, og besværliggør en høj effektivitet. Medindehaver af Kappendrup ApS, Lars Møllerhøj, var derfor begejstret, da han blev præsenteret for Würth Quick Install downlights.

Skudmontage skaber besparelse på 33 %

10. april 2014

Da medejer af Dalmose El-Service A/S, Ole Christensen, gav sig til at regne efter på besparelsen ved at anvende skudmontage frem for traditionel montage, var der ingen tvivl. Den netop vundne licitationsopgave skulle udføres med skudmontage.

Tilliden er afgørende

7. april 2014

Det, der startede som et ønske om en totalleverandør til befæstigelse, blev til en komplet ORSY løsning, hvor Würth sælgeren varetager håndtering, opfølgning og vedligeholdelse. Dermed sikrer ORden og SYstem i forbrugsartiklerne.

Smart og effektiv løsning

3. april 2014

Sikkerhedsansvarlig hos Odense Auto El ApS, Lisbeth Holst, ønskede overskuelighed og samtidig en grundig oprydning i antallet af kemiprodukter. Med Safety at Work løsningen, er der kommet styr på sikkerheden på en smart og effektiv måde.

En helt ny generation af montagehandsker ser dagens lys

1. april 2014

Gode montagehandsker er en uundværlig del af godt håndværk. Nu introducerer Würth Danmark A/S en ny generation af den populære TigerFlex montagehandske. Handsken med tilnavnet Ergo er 5 centimer kortere og stopper derfor ved håndleddet.

Resultater per side:12244896
Side af 4

Fakta om Würth Danmark A/S

Adresse
Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 79323232

Fax: +45 75517250

CVR nummer: DK12561113

P nummer: 1002925398

Ansatte: 500

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anni Johannessen
Afdeling: Marketing
Stilling: Content Manager
Direkte telefon: +45 7932323306

Joan Kristensen

Send til en kollega

0.143