23948sdkhjf

Nyheder fra Teknologisk Institut

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 6

Erfa-gruppe om fødevareallergener

18. september 2022

NOFA er Teknologisk Instituts erfaringsgruppe om fødevareallergener. I flere år har vi hjulpet virksomheder med at blive klogere på allergener, og hvordan de kan arbejde med dem. Der er også plads til dig.

Plantebaserede fødevarer

18. september 2022

Dagsordenen er sat. Plantebaserede fødevarer er fremtiden, hvis vi skal omlægge vores fødevaresystem til en mere bæredygtig løsning. Sektoren vækster hurtigt, men med nye innovative produkter kommer nye problemer.

Bedre ressourceudnyttelse i fiskeindustrien

1. september 2022

Teknologisk Institut skal hjælpe fiskeindustrien med at udnytte restressourcer. Det sker i projektet Powerfish, som har fokus på at omdanne fiskeafskær til sunde og velsmagende fødevarer.

Få fastslået stabiliteten i dine foder- og fødevareprodukter

29. august 2022

På Teknologisk Institut kan du hurtigt få fastslået stabiliteten i foder- og fødevareprodukter, samt hvordan produktet vil opføre sig ude på hylderne. Det sker uden mekanisk stress eller fortynding af produktet ved hjælp af Turbiscan teknologi.

Ny take-away emballage skal kunne spises

29. august 2022

Fremtidens engangsbestik og kaffekopper til take-away skal fremstilles af reststrømme fra fødevareproduktion og skal kunne spises eller ryge i kompostspanden.

Mindre restaffald: Genanvendelse af flerlagsfolier

29. august 2022

Hovedparten af CO2-aftrykket fra fødevarer stammer fra produktionen af fødevaren. Teknologisk Institut har gennem indsatsområdet Bæredygtige Materialer arbejdet på at udvikle en teknologi, der kan hjælpe i genanvendelse af flerlagsfolier.

IceBlue udvikler sundhedsfremmende ingredienser fra alger

29. august 2022

Sammen med internationale partnere udvikler Teknologisk Institut metoder til at udvinde funktionelle ingredienser fra alger. Resultaterne tæller indtil videre et naturligt blåt farvestof og innovative is.

Pure Shots produktoptimerede med sensoriske tests

29. august 2022

Pure Shots kom til Teknologisk Institut og fik hjælp til at forbedre deres produkt på holdbarhed og smag, inden det kom ud på markedet.

Antioxidantanalyse gav start-up indgående ingredienskendskab

24. august 2022

Analyser fra Teknologisk Institut har hjulpet start-up’en Warmings med at udvælge de mest antioxidantrige kirsebærsorter til nyt produkt.

Nyt: Base til planteost med højt proteinindhold klar

24. august 2022

Som de første kan Teknologisk Institut nu præsentere en base for en plantebaseret ost med et højt proteinindhold uden brug af palmefedt.

Græs central i nyt projekt om bæredygtig fødevareproduktion

24. august 2022

Projektet har fokus på anvendelsen af industrielle sidestrømme fra økologisk græsproteinproduktion til at dyrke bæredygtige fødevareingredienser baseret på fødevaregodkendte mikroalger ("alger").

Fødevareegnet protein fra sukkerroetoppe

23. august 2022

Ny bæredygtig og økologisk energidrik med novel food

22. august 2022

Teknologisk Institut hjælper to start-ups med at udvikle en energidrik, der udnytter restressourcer, og som indeholder bæredygtigt protein.

Plantebaseret produktudvikling

3. juni 2021

Brug en time på dette gratis webinar og få tips og tricks til din plantebaserede produktudvikling. Hør, hvordan vi arbejder på at lave produkter af vegetabilsk oprindelse, der tiltaler alle.

Fødevaresikkerhed i nye produkter

2. juni 2021

Gratis webinar på World Food Safety Day. Lars Krusell, Fødevareteknologi, Teknologisk Institut fortæller om, hvilke overvejelser du skal gøre dig for at stå inde for fødevaresikkerheden i et nyt produkt eller ny produktion.

Gratis webinar: Fermentering i fødevareindustrien

15. april 2021

Deltag i dette gratis webinar og lær mere om fermentering og dets muligheder i fødevareindustrien.

Online kursus i grundprincipperne i sensorik & forbrugertest

30. marts 2021

Vil du have indblik i sensorik, sensoriske metoder og anvendelsesmuligheder, så er dette online kursus noget for dig. Du vil samtidig gå fra kurset med gode råd omkring god praksis for sensorik og forbrugertest.

Produktudvikling i fødevareindustrien

18. marts 2021

Arbejder du med produktudvikling af fødevarer eller ønsker at komme i gang med dette? Så er kurset her relevant for dig.

Tips og tricks til din produktudvikling

3. februar 2021

Få tips og tricks til din produktudviklingsproces fra Teknologisk Institut på dette webinar.

Webinar om sunde fødevarer - lavere salt, sukker & fedt

18. januar 2021

En ny undersøgelse fra Teknologisk Institut sætter fokus på forbrugernes forståelse af ingredienser, og kommer med anbefalinger til, hvordan fødevareindustrien og danske ingrediensvirksomheder kan være med til at forbrugerne vælger sundere fødevarer.

Emulsions in food - Product and process development

14. januar 2021

If you work with product development, improving durability and ensuring quality of food such as salad dressings, chocolate spread, mayonnaise, and sauces (e.g. bearnaise) which are considered emulsions, then this is the course for you.

Webinar om sunde fødevarer - lavere salt, sukker & fedt

12. januar 2021

En ny undersøgelse fra Teknologisk Institut sætter fokus på forbrugernes forståelse af ingredienser, og kommer med anbefalinger til, hvordan fødevareindustrien og danske ingrediensvirksomheder kan være med til at forbrugerne vælger sundere fødevarer.

Webinar om sunde fødevarer - lavere salt, sukker & fedt

8. januar 2021

En ny undersøgelse fra Teknologisk Institut sætter fokus på forbrugernes forståelse af ingredienser, og kommer med anbefalinger til, hvordan fødevareindustrien og danske ingrediensvirksomheder kan være med til at forbrugerne vælger sundere fødevarer.

Webinar om sunde fødevarer - lavere salt, sukker & fedt

17. december 2020

En ny undersøgelse fra Teknologisk Institut sætter fokus på forbrugernes forståelse af ingredienser, og kommer med anbefalinger til, hvordan fødevareindustrien og danske ingrediensvirksomheder kan være med til at forbrugerne vælger sundere fødevarer.

Resultater per side:12244896
Side af 6

Fakta om Teknologisk Institut

Adresse
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 72202000

Fax: +45 72201019

CVR nummer: DK56976116

P nummer: 1002969019

Kontaktpersoner

Anne Louise D. Nielsen
Stilling: Afdelingsleder
Direkte telefon: +45 72202455
Anne Maria Hansen
Fødevareteknologi Aarhus
Afdeling: Fødevareteknologi
Stilling: Kontorelev
Direkte telefon: +45 72201900
Sabine Pape Holst
Direkte telefon: +45 72201930

Send til en kollega

0.22