23948sdkhjf

Nyheder fra Brødrene Dahl A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 3

Forebyggelse af korrosion i vvs-installationer

25. juni 2020

Hvert år koster korrosion milliarder og det skønnes at der hvert år bruges op imod 3-4% af de industrielle landes BNP alene med skader af korrosion.

Brødrene Dahl nomineret til Danish Digital Award

6. maj 2020

Brødrene Dahl har et ønske om at den gode service, der skaber de mange loyale kunder i butikkerne, også kunne mærkes, hver gang kunderne modtager en levering af varer.

Ren WIN-WIN: Mindsket smitterisiko OG øget brugervenlighed

5. maj 2020

I løbet af Corona-krisen har Brødrene Dahl haft stort fokus på at mindske smitterisikoen for kunder og medarbejdere. For Danmarks største grossist for VVS og Vand & Kloak er det afgørende, at det er trygt at handle i deres 53 butikker.

Brødrene Dahl tilpasser sig

28. april 2020

I Brødrene Dahls butikker er der et stort fokus på sikkerhed – for kunder og medarbejdere. Derfor har Danmarks største grossist på VVS og Vand & Kloak løbende igangsat nye tiltag i deres 53 butikker, for at mindske smitterisikoen mest muligt.

Brødrene Dahl har fokus på at mindske smitterisiko

31. marts 2020

For Brødrene Dahl er det afgørende, at det er trygt at handle i grossistens 53 butikker. Derfor gør de alt hvad de kan for at mindske risikoen for smitte for kunder og medarbejdere.

Brødrene Dahl arbejder videre - og holder butikkerne åbne

23. marts 2020

Brødrene Dahl er som alle andre i Danmark berørt af COVID-19-udbruddet. VVS-grossisten fortsætter med at holde åbent i hele landet og har tænkt i nye initiativer for at opretholde service og begrænse smittefaren i butikkerne.

Brødrene Dahl: Det skal være trygt at handle hos os

13. marts 2020

Brødrene Dahl, som er landets største grossist for VVS, Vand og Kloak holder åbent på trods af corona-virussen. Men tager en række forholdsregler i butikkerne og opfordrer kunderne til at handle online for at nedsætte smitterisikoen.

Karrieredage styrker relationen

20. februar 2020

Hos Brødrene Dahl er der ekstra travlt i HR, hvor et nyt hold elever skal findes. Hvert år er virksomheden synlige på karrieredage rundt om i landet, for at møde kommende kolleger og elever.

Øget mobilitet sikrer levering inden for en time

7. februar 2020

Med Kviklevering kan Brødrene Dahl levere pakker inden for én time. Det er en service som virksomheden tilbyder alle kunder over hele landet. Kviklevering sikrer, at kunden slipper for spildtid ved selv at skulle køre efter materialer.

Fremtidens VVS-talenter

30. januar 2020

En af årets helt store begivenheder i VVS-branchen er blevet afholdt. Der blev kæmpet og svedt da finalisterne i DM i Skills dystede om at vinde. Et mesterskab der danner ramme om fremtidens VVS-talenter.

Kloakmessen: Nedtællingen er skudt i gang

16. januar 2020

Hvert andet år trækker Kloakmessen flere tusinde fagspecialister inden for Vand og Kloak-området til sig. Dørene for branchens største messe åbner den 23.-24. januar og nedtællingen er skudt i gang.

Fremtidens arbejdskraft: Behov for alternative løsninger

9. januar 2020

Elever spiller en central rolle i Brødrene Dahls udviklingsstrategi, hvor grossisten vil være selvforsynende med nye medarbejdere.

Loyalitet på dagsordenen

2. januar 2020

Loyalitet har længe været på dagsordenen hos Brødrene Dahl. Igennem virksomhedens loyalitetsklub Klub Dahl, udfordrer virksomheden konstant sig selv, for at tilsikre at klubben skaber værdi for kunden.

Historisk bygning sikres mod klimaforandringer

26. december 2019

Entreprenørkoncernen Arkil udfører et omfattende skybrudssikringsprojekt, for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, som skal sikre Kastellet mod klimaforandringer.

Optimér din forretning: Bliv klogere på de nyeste tendenser

19. december 2019

Brødrene Dahl, som er landets største inden for kloakområdet, melder klar til Kloakmessen den 23.-24. januar 2020. Her har du mulighed for at få en uforpligtende snak med fagspecialister. Mød Brødrene Dahl på stand D-3206.

Mindsk vandspild med op til 98%

12. december 2019

Brødrene Dahl har indgået aftale med Altered. Det er en aftale, som sikrer, at kunder kan mindske vandspild nemt og hurtigt.

Boligprojekt giver knap 500 studerende svanemærkede boliger

5. december 2019

Brødrene Dahl er medleverandør af VVS-materialer og isolering til stort bæredygtigt boligprojekt, hvor næsten 500 svanemærkede studieboliger står klar i 2021 i Lyngby.

Odense under rivende udvikling

28. november 2019

Den nye letbane som skal stå klar i 2021, er med til at understøtte et højt aktivitetsniveau i byggebranchen i Odense.

Brødrene Dahl tager socialt ansvar

14. november 2019

Johanna, lærling hos Brødrene Dahl, føler at hun er en del af et team, som arbejder med et fælles mål.

VVS-grossist leverer varerne til stort anlægsprojekt

7. november 2019

Brødrene Dahl er leverandør til metrobyggeriet og har været med siden 2011, hvor anlægsprojektet startede. VVS-grossisten er leverandør til 2024, hvor M4 SYDHAVN forventes afsluttet.

Efteruddannelse – fremtidens sælger

1. november 2019

For at leve op til nutidens behov hos kunder og medarbejdere, har Brødrene Dahl indgået virksomhedsaftale med Erhvervsakademiet Aarhus.

Brødrene Dahl indgår samarbejde med Flexijob

24. oktober 2019

Siden 2016 har Brødrene Dahl haft fokus på præfabrikerede løsninger som rørophæng, hvor VVS-grossisten har indgået en aftale med et socialt værksted.

Få mere med Klub Dahl

18. oktober 2019

Loyalitet har længe været på dagsordenen hos Brødrene Dahl. Igennem virksomhedens loyalitetsklub Klub Dahl, udfordrer virksomheden konstant sig selv, for at tilsikre at klubben skaber værdi for kunden.

Elever er livsnerven

10. oktober 2019

Hos Brødrene Dahl er elever livsnerven til at besætte ledige stillinger. Det sikre, at virksomheden har adgang til veluddannet arbejdskraft i en tid, hvor der er knaphed på ledige hænder.

Resultater per side:12244896
Side af 3

Fakta om Brødrene Dahl A/S

Adresse
Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Brøndby Kommune

Telefon: +45 48784400

CVR nummer: DK81822514

Ansatte: 1000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anna Erlang Olsen
Direkte telefon: +45 30596837

Bo Velling-Thiesen
Stilling: Direktør for Marketing og Retail

Cecilie Brovall
Stilling: HR-Udviklingskonsulent

Flemming Nielsen
Stilling: Salgsdirektør, Infrastruktur og Vandforsyning

Henriette Berring-Langberg
Direkte telefon: +45 22562431

Lene Olesen

Maria Randow

Martin Bremer Jensen
Stilling: Direktionsassistent

Mikkel Josephsen
Stilling: CDO / Digital Direktør

Nanna Wenøe Andersen

Sinne Kold
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketingchef
Direkte telefon: +45 30596837

Zamira Zulfovski

Send til en kollega

0.125