23948sdkhjf

Nyheder fra Geberit A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 4

Nye krav i bygningsreglementet: Geberit gør det nemmere

24. januar 2023

Sanitetsvirksomheden Geberit har sat miljøvaredeklarationer (EPD’er) på en lang række produkter, der skal gøre det lettere for byggebranchen at leve op til de nye krav i bygningsreglementet som trådte i kraft tidligere på måneden.

Innovativt forsyningssystem fra Geberit installeres i stort

11. januar 2023

Geberit leverer produkter og rørsystemer til renoveringen af Kampsax Kollegiets badeværelser. Et af produkterne er det innovative forsyningssystem FlowFit, der både er tidsbesparende og som reducerer fejl i monteringen.

Testet 200.000 gange – så du undgår bøvl

30. november 2022

Over en million gange har en montør et sted i verden installeret en indbygningscisterne fra Geberit. Og det er der god grund til, for teknologien hører til blandt de mest gennemtestede i verden.

Innovativt forsyningssystem reducerer installationstid

20. september 2022

A/S Brdr. Jensen VVS har ved en større renovering af Børnehuset Fasangården på Frederiksberg benyttet sig af det nye Geberit FlowFit system, der har gjort selve installationen hurtigere.

Nyt og enkelt modul klargør badeværelset til fremtiden

29. august 2022

Efterspørgslen på nye, smarte løsninger, der kræver strøm ved toilettet, er stigende. For at sikre fremtidens behov lancerer Geberit nu en ny, integreret strømforsyning, der kan installeres på forhånd og forenkler installatørens arbejde.

Smart teknologi skjuler alle installationer bag væggen

28. juni 2022

Flere ønsker i stigende grad et badeværelset med fokus på øget renlighed, hvor så mange installationer som muligt er gemt væk. Derfor lancerer Geberit nu badeværelsesserien ONE, hvor alt det tekniske er gemt bort i en speciel installationsvæg.

Nyt, digitalt værktøj gør det nemt at vælge rørsystem

10. juni 2022

Industriel gas, komprimeret luft, behandlet vand eller olie – det kan være svært at vide, hvilket rørsystem der skal bruges under forskellige forhold. Geberit har lanceret et værktøj, der tjekker, om systemet og materialet er godkendt til formålet.

”Mr. Ifö” takker af efter 43 år

30. maj 2022

Søren Andersen startede tilbage i 1979 hos Max Sibbern A/S, og senere blev han en del af Geberit A/S. Nu har han besluttet sig for at gå på pension efter 43 år i branchen.

Fleksibel afløbsrende sparer dyrebar tid for installatører

27. maj 2022

I 92 nye lejligheder i Randers var det lidt af en øjenåbner for bygherrer D4 Byg og Kallesøe Installation ApS at give sig i kast med et nyt produkt – som viste sig at spare vigtig tid.

Ifö opruster sortiment inden for brusevægge

5. maj 2022

Ifö lancerer ny bruseafskærmning og tekniske opgraderinger af Ifö Space, der giver en række fordele for både installatører og slutbrugere.

Geberit fordobler antal kurser for kommende VVS’ere

29. april 2022

Når VVS-eleverne har grundig indsigt i produkterne, bliver de klædt på til et bedre slutresultat, og mester får større frihed. Derfor skruer Geberit nu voldsomt op for antallet af skolesamarbejder.

Nu starter Geberit On Tour for grossister og installatører

20. april 2022

Geberit har indrettet et kørende showroom, som i løbet af foråret og efteråret kører Danmark rundt og besøger danske grossister og VVS-installatører.

Geberit FlowFit gør hverdagen lettere for installatører

30. marts 2022

Installatørerne har spillet en afgørende rolle i udviklingen af Geberits nye forsyningssystem. Systemet er designet til at forhindre fejl, samtidig med at det sikrer bedre hygiejne og er lettere at installere.

10 års garanti fremtidssikrer nye byggerier

7. februar 2022

Kravene til bæredygtighed og holdbarhed i nybyggeri vokser år for år. For at gøre det nemmere for entreprenører og bygherrer at vælge en fremtidssikret løsning, tilbyder sanitetsvirksomheden Geberit 10 års garanti og miljøvaredeklarationer.

Pilotprojekt baner vejen for fremtidens toilet

2. februar 2022

Efterspørgslen på douchetoiletter er stigende. Men hvad gør man, hvis det ikke er kompatibelt med den indbyggede cisterne? På et nyt projekt i Kanalhusene i Aarhus Ø har Frede Andersen VVS fundet løsningen.

Geberit opnår højeste placering i bæredygtig vurdering

26. januar 2022

For andet år i træk tildeles Geberit Group den højeste bæredygtighedsvurdering af EcoVadis, der vurderer leverandørers bæredygtighed ud fra miljø, arbejds- og menneskerettigheder samt etik og bæredygtigt indkøb.

Geberit uddanner VVS-elever og klæder dem på til fremtiden

18. januar 2022

Produktgennemgang og træning af typiske problemstillinger klæder VVS-elever bedre på til fremtiden. Derfor tilbyder Geberit undervisning til elever på tekniske skoler.

Sådan optimerer du lydisoleringen på badeværelset

13. december 2021

Nils Overgård, der er produktchef hos sanitetsvirksomheden Geberit, kommer med fire anbefalinger til at holde støjniveauet fra badeværelset nede.

Innovativ tagafvanding gavner store danske byggerier

15. november 2021

Korrekt teknologi kan sikre et bedre resultat. Geberits tagafvandingssystem Pluvia er halv størrelse af et konventionelt afvandingssystem, er selvrensende og installeret på mange unikke projekter i Danmark.

Geberit opnår bæredygtige fordele ved særlig designproces

7. oktober 2021

Hos sanitetsvirksomheden Geberit skal alle nye produkter være bedre og mere bæredygtige end de forrige. Som et led i denne strategi arbejder Geberit med en særlig designproces og arbejder på at minimere brugen af ressourcer – eksempelvis plastik.

Ny skylleventil er vandbesparende og let at installere

5. oktober 2021

Geberit har udviklet en ny og forbedret skylleventil til de bedst sælgende cisterner i Europa. Skylleventilen er optimeret på alle punkter; den er nemmere at installere og afmontere samt muliggør en vandbesparelse.

Dansk prestigebyggeri har krævet særlige løsninger

14. september 2021

Sammen med Per Aarsleff A/S vandt Rambøll opgaven som ingeniørrådgiver på Lighthouse, som er placeret på Aarhus Ø, i den nye bydel på Aarhus Havn. Højhuset på 142 meter har krævet international byggeteknik og ekspertise på tværs af brancher.

Ny afløbsrende sparer tid og arbejdskraft på stort byggeri

1. juli 2021

Den tidligere Jersie Skole i Solrød er i dag forvandlet til 96 snart indflytningsklare lejeboliger og 44 rækkehuse. En enkelt detalje krævede dog en særlig fleksibel løsning – som til gengæld kommer beboerne til gode.

For lidt strøm: Danske badeværelser forberedes ikke godt nok

25. maj 2021

Alt for få badeværelser får installeret nok strømudtag eller forberedt, så der nemt og hurtigt kan etableres strøm ved toilettet. Men det skal der laves om på, hvis badeværelserne skal passe til fremtidens behov.

Resultater per side:12244896
Side af 4

Fakta om Geberit A/S

Adresse
Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86741086

Fax: +45 86741098

CVR nummer: DK75149115

P nummer: 1002451224

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Karin Busk Thygesen
Stilling: Marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 24944581

Nina Slothuus
Afdeling: Marketing
Direkte telefon: +45 24443493

Send til en kollega

0.19