23948sdkhjf
Del siden

LAUFEN Bathrooms

LAUFEN er et traditionsrigt badeværelsesbrand med mere end 130 års erfaring i at producere inventar til badeværelset.

Vi har egne ISO-certificerede fabrikker, der udelukkende er placeret i europæiske lande - og vores hovedsæde er stadig at finde i den lille schweiziske landsby af samme navn, hvor hele sanitetseventyret startede.

Som premiumbrandet under ROCA GROUP-paraplyen, er LAUFEN blandt verdens førende fabrikanter af kvalitetsprodukter til badeværelset, og vi arbejder konstant på at blive endnu bedre.

Det betyder fx, at vi igennem lang tid har opereret med EPD'er på alle vores keramiske produkter samt været med allerforest, når det kommer til vand- og energibesparende teknologier og tiltag.

Det der gør et LAUFEN-designet så specielt, er den originale tilgang til produktionen, hvor man showcaser schweiziske design, som kommer til udtryk i en symbiose af to vigtige designskoler: Italiensk design fra syd og modernistisk stil fra nord - og så er de dertil støbt i den velrenomerede schweiziske kvalitet.

I LAUFEN ser vi kvalitet og sjæl, som to sider af samme mønt: Den ene drejer sig om den produktionsekspertise, der kommer til udtryk gennem både funktion og de enestående fordele, som det færdige badeværelse giver vores kunder.

Den anden side har meget at gøre med de internationalt anerkendte designere, som vi igennem mange år har et tæt samarbejde med - badeværelset må ikke blive et monotont rum uden sjæl, så vi prioriterer æstetik uden at gå på kompromis med funktionaliteten af vores produkter.

LAUFEN Bathrooms
Tømrervej 2
4600 Køge
Danmark
CVR nummer: DK31585716
P nummer: 1014547475
30-40
EPD, FSC, ISO 14001, ISO 14001:2015 , ISO 9001, ISO 9001:2015, REACH
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.298