23948sdkhjf
Del siden

Bent Tram A/S

Tram designer, konstruerer og bygger mekaniske testmaskiner. Maskinerne bliver benyttet til test af mange forskellige typer af materialer lige fra høreapparater til færdigbeton, samt i alle virksomheder, fra produktionsvirksomheder til uddannelsesinstitutioner og testcentre.  
 
Maskinerne sælges over hele verden og fælles for dem er, at selv om de tager udgangspunkt i relativt få grundmaskiner, så ender det oftest med en kundetilpasset løsning, der er nøje afstemt med kundens ønsker og behov. 
 
Det er den fysiske maskine, du ser og kan røre ved, men det er i softwaren, de mange ressourcer bliver brugt. Både i henhold til design og konstruktion af testmaskinen og materialetest, men også til analyse af testdata.  
 
Med en Tram testmaskine kan du ikke kun teste stikprøver fra produktionen, men testresultaterne kan også anvendes til at optimere din produktion. 
 
Vi har et stort antal forskellige grips, fixturer og andet tilbehør, så testmaskinen nemt kan sættes op til at køre test af netop dit produkt. 
 
Ofte laves grips og fixturer, så de opfylder en specifik standard, men der er naturligvis også mulighed for at lave grips efter individuelle ønsker. 
 
Alle Tram maskiner leveres med Tram's eget PC-program - TramQA. I programmet opsættes de forskellige tests i en let og overskuelig liste, så det er nemt for operatøren at vælge og genfinde en test. TramQA giver dig derfor rig mulighed for visning og bearbejdning af test samt testdata. 
 
Testdata gemmes i et kalendersystem på den dato, hvor testen gennemføres og med det valgte testnavn. Det giver mulighed for en hurtig søgning efter tidligere tests. Enten for at se resultatet eller for at genbruge test setuppet i en ny test. Med den automatiske lagring af testdata sikres det, at der ikke sker nogen fejlindtastning af testresultaterne. 
 
Tram-QA giver mulighed for at gemme testresultater på en server og i dit ERP system.  

Bent Tram A/S
Halkjærvej 20B
9200 Aalborg SV
Danmark
CVR nummer: DK11956289
P nummer: 1000305556
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297