23948sdkhjf

Esbjerg-entreprenør rykker til Fyn

Stor fjernvarmeordre får Østergaard Entreprise til at oprette afdeling på Fyn og ansætte flere folk
Den Esbjerg-baserede entreprenørvirksomhed Østergaard Entreprise A/S skal over foreløbig to år vedligeholde og renovere fjernvarmenettet i Odense.

Ordren, der netop er kommet i hus, indeholder en option på yderligere tre år, og alt afhængig af varigheden har ordren en værdi på mellem 70 og 170 mio. kroner.

Ordren betyder samtidig, at Østergaard Entreprise nu som første skridt i en vækstplan etablerer en afdeling i Odense-forstaden Hjallelse og ansætter mellem 25 og 35 nye medarbejdere.

- Det er en af Danmarks største fjernvarmeordrer, og den giver virksomheden nogle helt nye muligheder fremover, siger direktør Jimmy Østergaard, Østergaard Entreprise A/S i en pressemeddelelse.

Udvider markedsandel

Ordren betyder, at Østergaard Entreprise udvider sin markedsandel.

- Med den nye organisation får vi ny kapacitet og fleksibilitet ind på smedesiden. Så vi regner med at kunne tage andre og lignende opgaver ind i fremtiden, siger Jimmy Østergaard.

Østergaard Entreprise har tidligere haft en samarbejdskontrakt af samme type i Esbjerg gennem fem år, men den nye ordre er markant større.

Kontrakten træder i kraft 1. marts, og Østergaard Entreprise er nu i fuld gang med at etablere den nye Odense-afdeling, hvor Jimmy Østergaard kommer til at fungere som afdelingsdirektør, mens Palle Sax Holm bliver ny afdelingsdirektør i Esbjerg. Sidstnævnte har lang erfaring fra branchen, blandt andet som tidligere afdelingsleder hos Arkil og senest som bygherrerådgiver hos IBF.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156