23948sdkhjf

København styrker indsats ved byggeri

Københavns Ejendomme deles i to for at styrke fokus på byggeprojekterne
Der skal være endnu mere styr på tingene, når Københavns Kommune bygger.

Fra årsskiftet ser en ny separat byggeenhed dagens lys. Byggeri København, som enheden kommer til at hedde, bliver skilt ud fra Københavns Ejendomme og får til hovedopgave at eksekvere kommunens mange byggeprojekter.

Dermed samles alle kommunens byggeopgaver i den ny enhed, mens Københavns Ejendomme skal fokusere på drifts- og serviceopgaver af kommunens ejendomme.

- Med den nye byggeenhed kan vi i Københavns Kommune bedre eksekvere vores byggeprojekter til gavn for alle brugere og samarbejdspartnere. Den ny enhed skal sikre, at vi bygger til den planlagte tid og pris, og at brugerne bliver involveret bedst muligt, siger Anne Skovbro, plandirektør i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning, i en pressemeddelelse.

Ansvar for byggerier

De to selvstændige ejendomsenheder bliver kontraktstyrede enheder i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Byggeenheden Byggeri København får ansvar for bygge- og anlægsopgaver i Københavns Kommune. Det primære succeskriterium for enheden vil være at styrke sammenhæng og styring i anlægsprocessen, sikre effektiv eksekvering, samt en forbedret brugerinvolvering og -tilfredshed, oplyser økonomiforvaltningen.

Københavns Ejendomme får styrket sit fokus på de nuværende driftsfunktioner, herunder ejendomsservice, rengøringsservice, den daglige administration af huslejemodellen/opkrævning og de øvrige facility management-funktioner.

Det primære succeskriterium for enheden vil være øget kundetilfredshed og effektiv drift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156