23948sdkhjf

M.J. Eriksson udfører Holstebromotorvejen

Vejdirektoratet har indgået kontrakt på over en halv milliard kroner med anlægsentreprenøren på de sydligste 10 km af motorvejen ved Herning
Det står nu klart, hvem der skal stå for anlægsarbejdet på de sydligste 10 km af Holstebromotorvejen ved Herning. Vejdirektoratet har indgået en kontrakt på 564 mio. kroner med anlægsentreprenørfirmaet M.J. Eriksson A/S for de to første totalentrepriser.

- Vi er tilfredse med resultatet af vores licitation, hvor vi modtog flere kvalificerede bud fra interesserede entreprenører. Valget faldt på M.J. Eriksson A/S, og vi endte på et beløb inden for vores budget, siger anlægs- og driftsdirektør i Vejdirektoratet, Jens Holmboe i en pressemeddelelse.

Stram tidsplan

Året er gået med besigtigelser af den valgte linjeføring på delstrækningen Aulum – Snejbjerg og sideløbende gennemførelse af udbudsprocessen. Henover vinteren sker de nødvendige ekspropriationer af arealerne for vejen. Herefter starter så anlægsarbejdet.

- Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet i marken. Vi har en stram tidsplan med åbning af vejen mellem Aulum og Snejbjerg til foråret 2017, men med aftalen i dag er vi sammen med entreprenøren klar til at løse opgaven, siger Jens Holmboe.

Fortsætter samarbejde

Vejdirektoratet samarbejder allerede med M.J. Eriksson A/S på blandt andet Silkeborgmotorvejen.

- For M.J. Eriksson A/S er de netop vundne entrepriser, samt de kommende entrepriser på Holstebromotorvejen, af stor betydning for fortsat beskæftigelse af vores medarbejdere og udnyttelse af vores materiel. Staben af medarbejdere har i et godt samarbejde med Vejdirektoratet afsluttet de 11 km mellem Hårup og Låsby et år før tiden. Vi er dermed godt rustet til at udføre entrepriserne på Holstebromotorvejen på den meget korte tid, der er til rådighed, siger regionchef Morten Rahbek fra M.J. Erikssons A/S’ afdeling Region Midt i pressemeddelelsen.

Kontrakten med M.J. Eriksson A/S gælder to totalentrepriser med samlet tildeling.

De resterende entrepriser på Holstebromotorvejen udbydes i løbet af 2015 og 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127