23948sdkhjf

Direktør afviser krisetilstande

2014 har været et stabilt år med gode indikationer for fremtiden, påpeger virksomhedsdirektør i bygge- og anlægsbranchen
Hos entreprenørvirksomheden Jakobsen & Blindkilde i Aulum mellem Holstebro og Herning har man de positive briller på, når der bliver set tilbage på 2014.

- Ordre- og omsætningsmæssigt er vi nogenlunde på niveau med 2013 - måske med en lidt større omsætning. Ordrerne bliver færre, men de bliver til gengæld større og større, siger virksomhedens adm. direktør, Esben S. Pedersen og påpeger, at de offentlige udbud er flest, mens de private kunder endnu halter bagefter, selvom det går fremad.

Han afviser al snak om krise og kommer ind på, at virksomhedens omsætning er 10-15 procent højere nu, sammenlignet med tiden lige før, krisen satte ind.

Det bliver blandt andet begrundet med en række store ordrer.

Fokus på miljøet

For Jakobsen & Blindkilde er det især hoved- og totalentrepriser inden for det miljømæssige område, der har fyldt meget de seneste 12 måneder.

Blandt andet har virksomheden været beskæftiget med en række naturgenopretningsprojekter, et rensningsanlæg i Haraldskær ved Vejle og et biogasanlæg i Thorsø.

Og det fokus forventer Esben S. Pedersen fortsætter de kommende år.

- Jeg tror, 2015 bliver lidt a la 2014 med stort fokus på rensningsanlæg og biogasanlæg, siger Esben S. Pedersen uden at ville løfte sløret for konkrete projekter.

- Jeg kan ikke sige noget om det endnu, forklarer han.

Generelt er direktørens forventninger gode:

- Jeg er ret sikker på, at vores omsætning vil øges - men når det er sagt, så tror jeg også, at konkurrencen bliver hårdere.

Esben S. Pedersen begrunder udsagnet med, at han tror, at de offentlige anlægsinvesteringer bliver færre.

- Det, jeg frygter, er, at politikerne vil stoppe lidt op. De har postet mange penge i anlægsinvesteringer de seneste fire-fem år. Og derfor håber vi også, at der kommer mere gang i det private marked, lyder det fra Esben S. Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125