23948sdkhjf

Kanalbroerne er klar til brug

Trangravsbroen og Proviantbroen bliver åbnet for cyklister og fodgængere i morgen. De sidste tests foretages i dag
Grenå-virksomheden HSM Industri A/S er godt på vej til at aflevere kanalbroerne til Københavns Kommune.

De sidste tests bliver foretaget i dag, og allerede i morgen kan de første fodgængere og cyklister tage broerne i brug, selvom den officielle indvielse først finder sted den 15. januar 2015.

Sammen med Inderhavnsbroen og Cirkelbroen udgør kanalbroerne et vigtigt led i visionen om at gøre København til verdens bedste cykelby, og centerchef i Teknik- og Miljøforvaltningen Jens Christian Zøfting-Larsen er da også ganske godt tilfreds med at få broerne klar før jul.

- Kanalbroerne er helt centrale i den samlede vision for, hvordan vi binder byen bedre sammen for de bløde trafikanter. Derfor er vi også glade for, at HSM Industri har sikret, at broerne er færdige til tiden, og at vi får dem i den ønskede kvalitet, siger Jens Christian Zøfting-Larsen i en pressemeddelelse.

Svær opgave

Hos HSM Industri A/S er man glade for rosen fra kommunen.

- Ordene er svære at være kede af, siger direktør, Esben Møller til Licitationen - Byggeriets Dagblad og påpeger, at det har været en svær opgave at overtage projektet efter E. Pihl & Søns konkurs.

- At overtage et projekt, der er halvt færdigt, og hvor vi ikke selv har været med til at vælge vores leverandører, har ikke været nemt, og vi er derfor også stolte af, at vi har fået enderne til at hænge sammen. Det er jo det, vi forsøger hver gang, siger han og giver roser tilbage til kommunen for samarbejdet.

- De har haft en forståelse for, at det ikke har været lige ud af landevejen, siger Esben Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109