23948sdkhjf

Sorø Kommune udbyder millionbyggeri

Bosted i Dianalund skal have opført 58 nye plejeboliger med tilhørende servicearealer, som Sorø Kommune udbyder i en række fagentrepriser
Sorø Kommune har sendt en bygge- og anlægsopgave med en samlet anslået værdi af op mod 80 mio. kroner eksklusive moms i begrænset udbud.

Arbejdet omfatter nedrivning af en eksisterende boligfløj og opførelse af 58 plejeboliger på hver 75 kvm til Bostedet Lundebo i Dianalund med tilhørende servicearealer på i alt 431 kvm.

Boligerne skal opføres i fire grupper med 14-15 boliger i hver, og servicearealerne skal opdeles i to enheder, som begge skal servicere to boliggrupper.

Arbejdet er udbudt i 10 fagentrepriser og skal gennemføres i to etaper, hvor hver enkelt etape omfatter to boliggrupper og et serviceareal.

Interesserede virksomheder kan byde ind på en eller begge etaper ved såvel jord-, beton- og kloakentreprisen, murerentreprisen, tømrerentreprisen, malerentreprisen, gulventreprisen, el-entreprisen, vvs-entreprisen, ventilationsentreprisen som anlægsentreprisen, mens luknings- og tagentreprisen udbydes som en samlet entreprise for begge etaper, oplyser Flemming Nytofte Nielsen, projektleder i Sorø Kommune til Licitationen - Byggeriets Dagblad og understreger, at tilvalget af fagentrepriser bunder i en politisk prioritering.

- Der er tale om et politisk ønske om, at også de lokale kræfter skal have mulighed for at byde med, siger han.

Flemming Nytofte Nielsen fremhæver desuden, at en formodning om en billigere pris også har spillet ind på tilvalget.

Klausulkrav på tale

For at være med i opløbet til at blive blandt de fem til syv prækvalificerede på fagentrepriserne skal inter­esserede bygge- og anlægsvirksomheder være indstillet på en arbejdsklausul og en uddannelsesklausul.

- Det har vi på alle vores udbud. Der er en klar politisk dagsorden på det her område - også i Sorø, siger Flemming Nytofte Nielsen.

Frist for anmodninger om deltagelse er tirsdag den 6. januar kl. 16, og byggestart på første etape forventes at finde sted i juli 2015 med byggeafslutning i juli 2016. Anden etape vil blive sat i gang i efteråret 2016 og stå færdig ultimo 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172