23948sdkhjf

Entreprenører fortsætter på skolebyggeri

På trods af en udsættelse af skolebyggeri i Helsingør fortsætter tre entreprenørfirmaer på projektet
Helsingør Kommune har fået tilsagn fra de tre entreprenørfirmaer, som skal opføre den nye Skole i Bymidten i Helsingør, om, at de fortsætter på byggeriet på trods af, at der foreløbig er sat en stopper for byggeriet, skriver Helsingør Dagblad.

Byggestoppet er sket efter, at Natur- og Miljøklagenævnet efter klager fra en gruppe naboer til byggeriet har kendt lokalplanen for området ugyldig. Det skyldes en manglende miljøscreening for området.

Derfor skal kommunen nu gennemføre miljøscreeningen og vedtage en ny lokalplan for området, hvilket vil forsinke byggeriet med godt otte måneder.

Men nu har entreprenørfirmaerne Anker Hansen A/S, Skou Gruppen og Pro Ventilation accepteret forsinkelsen som en tidsfristforlængelse på grund af udefrakommende forhold.

- Alle tre er parate, og alle tre firmaer har tilkendegivet, at de ikke ønsker at begynde et dårligt samarbejde med Helsingør Kommune, siger kommunens kommunaldirektør, Bjarne Pedersen, til Helsingør Dagblad.

Skolen i Bymidten skal huse en ny folkeskole, SFO, multihal og musikskole, og kontrakterne med entreprenørerne på den første etape blev underskrevet i starten af denne måned.

Anker Hansen A/S skal bygge råhuset; Skou Gruppen står for vægge, vinduer og døre, mens Pro Ventilation skal levere teknikken.

Forsinkelsen forventes ikke at betyde ekstraregninger i millionklassen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094