23948sdkhjf

Leverandør får foden inden for hos materieludlejer

Stenger Aps skal fremover levere afstivningskasser til GSV Materieludlejning
Den lille familieejede virksomhed Stenger ApS med adresse i Sønderjylland har indgået samarbejde med GSV Materieludlejning om afstivningskasser.

Stenger er udvikler og leverandør af afstivningskassen, som er et let alternativ til de traditionelle tunge gravekasser.

Men med beliggenheden i Syddanmark har det været nødvendigt at mindske afstanden til kunderne, som er i hele Danmark.

Derfor valgte Margrethe Stenger, som sammen med sin mand Preben Stenger driver Stenger ApS, at kontakte GSV angående et muligt samarbejde.

Begge parter blev enige om at et samarbejde vil give god mening. Det betyder at man nu kan leje afstivningskassen hos alle GSV-afdelinger rundt i landet.

- Vi er meget opmærksomme på at vores kunder kommer i situationer, hvor de med kort varsel har brug for en gravekasse. Derfor er det vigtigt for os at afstivningskassen nu er let tilgængelig i hele landet, siger Margrethe Stenger i en pressemeddelelse.

Derfor er der tale om en optimal samarbejdspartner for Stenger ApS. Det samme gælder den anden vej rundt.

- Vi ser os selv som værende stærke på anlægsmateriel, derfor passer afstivningskassen rigtigt godt ind blandt vores produkter og vores kundesegment", forklarer Henrik Christensen, Produktchef hos G.S.V. Materieludlejning A/S.

Kigger mod udlandet

Fordelen ved afstivningskassen er den lave vægt henholdsvis 255 kg og 455 kg.

- Det er et krav, at man får afstivet de render og huller, der skal arbejdes i. Her er Stengers afstivningskasse især ideel, når der ikke er plads til de store kasser, fortsætter Henrik Christensen, der derfor mener at de lette gravekasser fra Stenger fungerer som et godt supplement til de tungere kasser, som GSV også udlejer.

Samtidig med den nye aftale har Stenger også planer om udlandet. I september går turen derfor til Nordbau-messen i tyske Neu Münster, hvor tyskerne skal overbevises om afstivningskassens kvaliteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093