23948sdkhjf

Klar til trestjernet saltning på de danske veje

Danske Epoke høstede optimal Agromek-hæder for ny spredeskive til saltspredere
Ingen restaurant får tre Michelin-stjerner, hvis kokken ikke kan finde ud af at dosere salt i de rigtige mængder. Det samme gælder for producenter af saltspredere, når der skal uddeles Agromek-stjerner. Men de kan netop godt finde ud af det med salt-doseringen hos den danske producent af saltspredere, Epoke A/S med hovedkvarter i Vejen.

En ny epoke

Og netop derfor var der optimal hæder og stjernedrys til Epoke-standen på Agromek.

Epoke bød ind på Agromek-nyheder med en helt nyudviklet spredeskive med blandekammer til saltspredere. Den nye spredeskive sikrer en meget mere præcis spredning af den befugtede salt.

Når der saltes, sker der hele tiden ændring af kørehastigheden. Det samme gør symmetriindstilling, spredebredde og -mængde. Dermed er der også hele tiden forandring i den mængde materiale, der ryger ned på spredeskriven.

- Vores nye spredeskive er et andet koncept end den traditionelle spredeskive, og vi opnår en mere præcis dosering af den fugtige salt. Spredeskiven er døbt Mixus, og vi har testet den i Tyskland, som er det måske mest kritiske marked af alle, fortæller salgschef John Overgaard Jensen hos Epoke.

Han kunne så glæde sig over, at den trestjernede udløste den formentlig også hurtigste handel på årets Agromek. Udstillingen åbnede tirsdag klokken 9. Blot 10 minutter efter åbningen havde en jysk kommune givet håndslag på en spredeskive, som nu skal monteres på en af kommunens spredere i stedet for den traditionelle skive.

Ingeniør Anders Teglgaard Madsen har som produktansvarlig været i spidsen for udviklingen af den nye spredeskive med blandekammer.

- Vi begyndte at se på muligheden for at lave noget i denne stil for tre år siden. Nu har vi så den nye spredeskive med blandekammer klar, og det er naturligvis dejligt, at den høster tre Agromek-stjerner, siger Anders Teglgaard Madsen. Han har haft sin daglige dont på Epoke i Vejen siden 1995 og har igennem årene haft andel i udvikling af mange andre Epoke-produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094