23948sdkhjf

Helhedsplan skydes i gang med udbud

Aarhus Kommune udbyder kontorbygning med plads til blandt andet 900 kommunale arbejdspladser som led i realiseringen af helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj
Som et led i realiseringen af helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj udbyder Aarhus Kommune nu en offentlig-privat samarbejdskontrakt om projektering, etablering, drift og vedligeholdelse af en ny bygning med tilhørende parkerings- og udearealer.

Kontorbygningen på op mod 22.000 kvm skal blandt andet rumme 900 kommunale arbejdspladser, lokalpolitiet samt en række kommercielle aktiviteter, og der er høje krav og forventninger til såvel indeklima som funktionalitet, inkluderende fremtoning, bæredygtighed og identitetsskabende arkitektur.

- Den nye kontorbygning i Gellerup Nord skal understøtte helhedsplanens vision om at omdanne Gellerup og Toveshøj til en attraktiv bydel i Aarhus. En bydel, hvor arbejdspladser, boliger, erhverv, byrum og forskellighed skaber den nødvendige dynamik, der ikke kun er med til at sikre inklusion af områdets nuværende borgere, men samtidigt bliver et attraktivt trækplaster for resten af byens mange borgere, lyder det i prækvalifikationsbeskrivelsen til udbuddet, som desuden kommer ind på, at byggeriet indleder områdets transformation, og at det derfor forventes, at slutresultatet bliver en moderne og fremtidssikret bygning med robuste og smukke materialer.

- En bygning, der kan mere end blot at være kontorbygning, fremgår det.

Dialog er inkluderet

Som følge af kontraktens omfang, kommunens forventninger og byggeriets kompleksitet har Aarhus Kommune valgt at gennemføre udbuddet efter konceptet om konkurrencepræget dialog.

For at komme i betragtning til opgaven skal interesserede virksomheder og/eller konsortier blandt andet være indstillet på at underskrive en uddannelsesklausul.

Der er ikke fastsat mindstekrav til for eksempel omsætning, men økonomi og teknisk kapacitet vægtes stadig ved udvælgelsen, og tildelingskriteriet er det økonomisk mest fordelagtige bud, oplyses det.

Frist for modtagelse af ansøgninger er den 22. december 2014 klokken 15.

Der forventes, at ansøgere vil organisere sig i konsortier, men ansøgning om deltagelse kan også ske fra en virksomhed alene.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Aarhus Kommune inden deadline i går.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109