23948sdkhjf

Millionbyggeri er på vej i Rudersdal

Rudersdal Kommune indhenter tilbud på opgaven med at opføre op mod 100 ældreboliger i Ebberød i Rudersdal Kommune
Borgere med særlige behov og forskellige handicaps er på vej til at få bedre boligforhold i Ebberød i Nordsjælland.

Rudersdal Kommune udbyder lige nu opgaven med at opføre op mod 100 ældreboliger med tilknyttede servicearealer, parkerings- og haveanlæg på Sofie Magdelenes Vej 6-12.

De nye bygninger skal erstatte eksisterende boliger, som er tilknyttet botilbud Ebberød.

- Boligerne er utidssvarende. De er små og uden køkken og bad. De lever ikke op til nutidens standarder, siger Tove Røy, chefkonsulent i Rudersdal Ejendomme til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Opgaven med at bringe boligerne op til de almindelige standarder for alment byggeri udbydes i hovedentreprise på baggrund af et dispositionsforslag, og det forudsættes, at den valgte hovedentreprenør deltager i hovedprojekteringen.

- Det sker for at sikre, at vi får så meget ud af den økonomiske ramme for projektet som muligt. Vi ønsker et godt og bygbart projekt, siger Tove Røy.

Tre mulige etaper

Byggeriet forventes opført i tre etaper med støtte efter almenboligloven.

Der er i kommunens budget afsat henholdsvis 100,685 mio. kroner til første etape og 103,353 mio. kroner til anden etape.

Beløbet dækker samtlige omkostninger. Det gælder således alt fra rådgivning, tekniske undersøgelser og myndighedsbehandling over entrepriseudgifter, som forventes at udgøre omkring 50 procent af det samlede budget eksklusiv moms.

Omfanget af første etape er på mellem 44 og 46 boliger, mens antallet af boliger, der skal opføres i anden etape vil bero på konklusionen af en behovsundersøgelse, som forventes gennemført i 2015.

Omfang og budget for tredje etape er uvist, da det endnu ikke ligger fast, om etapen gennemføres.

Efter tildeling af kontrakten indgås en samarbejdsaftale vedrørende projektering og en betinget entrepriseaftale om opførelse af etape et med option på opførelse af etape to og tre.

For at komme i betragtning til opgaven vægtes blandt andet erfaring med entrepriseformer, hvor projektering sker i samarbejde mellem entreprenør, bygherre og rådgivere.

Herudover vurderes interesserede virksomheder på, om de har en passende størrelse og soliditet, men der er ikke et mindstekrav til for eksempel omsætning.

- Vi prøver i det hele taget at undgå minimumskrav, siger Tove Røy og understreger, at det hænger sammen med et ønske om at opnå den størst mulige konkurrence.

- Vi synes ikke, at større nødvendigvis er bedst, siger hun.

Frist for anmodning om deltagelse er mandag den 22. december 2014 kl. 23.59.

@FAKTA-LILLE-MED-INDL:

Udbud: Du kan se udbuddet på www.licitationen.dk under udbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.937