23948sdkhjf

Ejendomsudvikler får ny hovedaktionær

Sophienberg Ejendomsudvikling mistede hovedaktionær i foråret. Nu træder Thylander Gruppen til
Ejendomsinvesteringsselskabet Thylander Gruppen (TG) er indtrådt som ny hovedaktionær i Sophienberg Ejendomsudvikling, der samtidig skifter navn til Sophienberg Gruppen.

Thylander Gruppen har overtaget aktierne i Sophienberg Gruppen fra boet efter Fenicia Invest A/S, der blev erklæret konkurs i maj måned, oplyser parterne i en fælles pressemeddelelse.

Ejerkredsen i Sophienberg Gruppen består herefter af Thylander Gruppen som hovedaktionær og selskabets direktion, der udgøres af ingeniørerne Lars Bigom og Niels Krag.

Den daglige ledelse i Sophienberg Gruppen A/S vil fortsat bestå af adm. direktør Lars Bigom og direktør Niels Krag, som begge har stået i spidsen for selskabets drift og positive udvikling siden stiftelsen i 2007.

Thylander Gruppen får med ejerskabet i Sophien-berg Gruppen tilført betydelige kompetencer inden for det byggetekniske område i bred forstand - herunder projektstyring, myndighedsbehandling samt udvikling.

- Vi er særdeles glade for dette køb og for de kompetencer, som vi herved får tilført. Det sætter os i stand til at skabe betydelig merværdi for vores investorer, siger bestyrelsesformand i Thylander Gruppen, Lars Thylander, i en pressemeddelelse.

Den nye aktionær mødes også med tilfredshed af Sophienberg Gruppen.

- Vi er meget glade for, at Thylander Gruppen er indtrådt som ny hovedaktionær i Sophienberg Gruppen, idet selskaberne på bedste vis supplerer hinandens kompetencer. Der er ingen tvivl om, at begge firmaer vil profitere af den synergi, som et tæt samarbejde selskaberne imellem vil bevirke, siger adm. direktør i Sophienberg Gruppen, Lars Bigom.

Thylander Gruppen er grundlagt i 1986 af Lars Thylander. Virksomheden er uafhængig og drives af Lars Thylander og advokat Carsten Viggo Bæk, og den har i øjeblikket 66 ejendomme under forvaltning.

Sophienberg Gruppen er grundlagt i 2007. Selskabet har haft sit primære virke i Storkøbenhavn, og har her stået bag realiseringen af flere markante byggerier blandt andet rådgiverkoncernen Moes nye domicilbyggeri. Porteføljen beløber sig til over en milliard kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141