Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Monday 21 April 2014
Advertising / Contact  

Netværksleder med ambitioner
21 October 2011 / Navne
Print Tip Debat
INNOBYG: Innovationsnetværket har fået ny netværksleder. Det er den 41-årige René Østergaard, som til daglig arbejder på Teknologisk Institut i Aarhus, som med virkning fra september har overtaget ledelsen af innovationsnetværket, og han har allerede fra start mange visioner og idéer til hvordan netværket skal udvikle sig.
Et af de områder René Østergaard vil slå et slag for er forankringen af InnoBYG i hele Danmark, og fra sit udgangspunkt på Teknologisk Institut i Aarhus, ser han det som en naturlig ting, at udbrede kendskabet til netværket i Vestdanmark.
- InnoBYG er et nationalt netværk, men som det ser ud nu, er det bedst forankret i Østdanmark, og det skyldes blandt andet, at sekretariatet er placeret i Københavnsområdet, og at de fleste af vores medlemsmøder holdes på Sjælland. Med min placering i Aarhus, håber jeg at kunne bidrage til at sprede kendskabet til InnoBYG herovre, og jeg begynder også at holde medlemsmøder i den her del af landet, fortæller René Østergaard.
I den netop færdiggjorte strategi for InnoBYG, som Styregruppen har arbejdet på til den årlige strategidag, er energirenovering sat øverst på dagsorden som et af netværkets fokusområder. Den nye netværksleder er da heller ikke i tvivl om betydningen af netop energirenovering, og området bliver blandt andet omdrejningspunktet på InnoBYGs efterårskonference som afholdes den 9. november.
InnoBYG står ifølge den nye netværksleder over for nogle store udfordringer og mange barrierer med hensyn til energirenovering af den eksisterende bygningsmasse, og han tror, at det bliver et rigtig vigtigt forretningsområde fremover. InnoBYGs opgave er bl.a. at sikre, at løsninger som teknologier, produkter eller samarbejdsformer, bringes aktivt i spil i konkrete projekter, og derefter få resultater og viden formidlet til resten af branchen, så den kan få nytte af den viden.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Show original picture
René Østergaard
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Licitationen is part of Danske Fagmedier ApS
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 15 02 22 | Email:
red@licitationen.dk