Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Torsdag 29. januar 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Netværksleder med ambitioner
21. oktober 2011 / Navne
Print Tip Debat
INNOBYG: Innovationsnetværket har fået ny netværksleder. Det er den 41-årige René Østergaard, som til daglig arbejder på Teknologisk Institut i Aarhus, som med virkning fra september har overtaget ledelsen af innovationsnetværket, og han har allerede fra start mange visioner og idéer til hvordan netværket skal udvikle sig.
Et af de områder René Østergaard vil slå et slag for er forankringen af InnoBYG i hele Danmark, og fra sit udgangspunkt på Teknologisk Institut i Aarhus, ser han det som en naturlig ting, at udbrede kendskabet til netværket i Vestdanmark.
- InnoBYG er et nationalt netværk, men som det ser ud nu, er det bedst forankret i Østdanmark, og det skyldes blandt andet, at sekretariatet er placeret i Københavnsområdet, og at de fleste af vores medlemsmøder holdes på Sjælland. Med min placering i Aarhus, håber jeg at kunne bidrage til at sprede kendskabet til InnoBYG herovre, og jeg begynder også at holde medlemsmøder i den her del af landet, fortæller René Østergaard.
I den netop færdiggjorte strategi for InnoBYG, som Styregruppen har arbejdet på til den årlige strategidag, er energirenovering sat øverst på dagsorden som et af netværkets fokusområder. Den nye netværksleder er da heller ikke i tvivl om betydningen af netop energirenovering, og området bliver blandt andet omdrejningspunktet på InnoBYGs efterårskonference som afholdes den 9. november.
InnoBYG står ifølge den nye netværksleder over for nogle store udfordringer og mange barrierer med hensyn til energirenovering af den eksisterende bygningsmasse, og han tror, at det bliver et rigtig vigtigt forretningsområde fremover. InnoBYGs opgave er bl.a. at sikre, at løsninger som teknologier, produkter eller samarbejdsformer, bringes aktivt i spil i konkrete projekter, og derefter få resultater og viden formidlet til resten af branchen, så den kan få nytte af den viden.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
René Østergaard
 Læs også...
20. januar 2015
Alle i samme bås i kartelsagen
15. januar 2015
Mange har afviklet gæld
3. december 2014
Stor interesse for gå-hjem-møder
27. november 2014
Klar til trestjernet saltning på de danske veje
4. juni 2014
Én procent af udgifter til byggeri kan fjernes
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Licitationen er en del af Danske Fagmedier ApS
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 15 02 22 | Email:
red@licitationen.dk