23948sdkhjf

Stor ombygning af skole i København

Der skal bygges ud og renoveres for en værdi af mellem 70 og 90 mio. kroner eksklusiv moms på Katrinedals Skole, fremgår det af nyt prækvalifikationsmateriale
Der er forandringer på vej til elever og personale på Katrinedals Skole i Vanløse i København.

Skolen skal udbygges og renoveres til en anslået værdi af mellem 70 og 90 mio. kroner eksklusiv moms, fremgår det af prækvalifikationsmaterialet.

I forbindelse med udbygningen skal der opføres to nye bygninger. Det gælder en udskolings- og sciencebygning på omtrent 3.000 kvm, der udføres i to etager med delvis kælder, samt et nyt fritidshjem på cirka 455 kvm med delvis kælder.

Nybygningerne skal give plads til en kapacitetsudvidelse med ét spor samt 100 nye fritidshjemspladser, og de udføres begge med råhus i beton og formur i tegl.

Begge bygninger får ligeledes karnapper, der - ligesom de øvrige mindre facader - beklædes med zink, og hertil får de lavenergivinduer med automatisk solafskærmning.

Tagene udføres primært som flade betontage med udvendig isolering og tagpapdækning. De begrønnes, og der opsættes desuden solceller på udskolingsbygningen, hvor der ligeledes etableres en række shedlys, som opbygges af træelementer.

Også renoveringsopgave

Ud over opførelsen af de to nye bygninger skal skolens to bevaringsværdige gymnastiksale på i alt cirka 550 kvm renoveres, og udearealerne skal fornyes.

Renoveringen af gymnastiksalene dækker over indvendige og udvendige overflader samt lettere ombygningsarbejder i omklædningsrummene.

Skolens øvrige bygninger er ikke en del af byggesagen, som udføres i hovedentreprise.

Grænsen for økonomiske aktører, der vil blive opfordret til at afgive bud på byggesagen er fem, og for at komme i betragtning skal man overholde en kontaktklausul om beskæftigelse af praktikanter samt kunne fremvise positiv egenkapital for minimum de seneste to regnskabsår.

Deadline er den 10. november kl. 12, og af prækvalifikationsmaterialet fremgår det, at tildelingskriterierne lyder som følger:

- Det økonomisk mest fordelagtige bud vurderet på grundlag af de kriterier, der er anført i specifikationerne, i opfordringen til at afgive bud eller til at forhandle eller i det beskrivende dokument.

@FAKTA-LILLE-MED-INDL:

@FAKTA-LILLE-MED-INDL:Udbud: Se udbuddet på www.licitationen.dk under udbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093