23948sdkhjf

Teknisk betonprogram tiltrækker

Det er især det tekniske program, der trækker arkitekter, bygherrer og udførende betonvirksomheder til Dansk Betondag, oplyser formand
Byomdannelsesprojektet i Odense, udfordringer i anlægsfasen i forbindelse med Odins Bro, ændringer i betonstandarderne og indblik i betonhåndbogen er blandt de oplæg, som kendetegner dette års Dansk Betondag.

Betondagen løber af stablen torsdag i denne uge og bliver fulgt op af en ekskursionsdag fredag, men ifølge betonforeningens formand, Jørgen Schou, er det især førstedagens program, der vækker interesse blandt betonbranchens forskellige aktører.

- Der er ingen tvivl om, at det tekniske program trækker flest til. Sammen med muligheden for at netværke med kollegaer og samarbejdspartnere er det oplæggene og ikke ekskursionsrunden, der samler flest. Dansk Betondag er en netværksdag. Det er der ingen tvivl om, siger han og fremhæver, at de mange stande også samler stor opmærksomhed.

Over 25 udstilllere

Blandt udstillerne på dagen er Aalborg Portland, Cowi, Dansk Beton, Forsroc, Mapei Denmark, Rambøll Denmark og Teknologisk Institut, og ved standene kan de tilmeldte se frem til en snak om alt fra forskellige produkter til hverdagens udfordringer og andre brancherelaterede spørgsmål.

Selv glæder formanden sig til arrangementet som helhed og til at give de tilmeldte et indblik i, hvordan det går i branchen.

- Dele af betonbranchen har det som sådan udmærket – især de virksomheder, der er beskæftiget med infrastrukturprojekter. Andre er mere pressede, da de private investeringer stadig er meget lave, men stemningen fornemmes at være langt bedre end for få år siden, siger han.

Skifter mellem landsdele

I år bliver Jørgen Schou mødt af omkring 180 deltagere den første dag og knap 60 tilmeldte den næste.

Antallet af deltagere afhænger meget af, hvor arrangementet er placeret, oplyser formanden.

I år er det Odense, der danner rammen om begivenhederne.

- Odense er valgt, fordi vi gerne vil ud og se noget byggeri, siger Jørgen Schou, der blandt andet peger på, at deltagerne i ekskursionsdagen skal ud og besøge byggepladsen ved Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet, Odims Bro og Thomas B. Thriges Gades info-box.

Sidste år var Aarhus omdrejningspunktet, og det var ifølge formanden en succes. Odense forventes at tiltrække lidt færre betonaktører, men formanden tror stadig på et tilløbsstykke og nogle travle dage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111