23948sdkhjf

Handelsvirksomhed mærker fremgang

Lauridsen Rørteknik har på det seneste udvidet sit produktprogram
Handelsvirksomheden Lauridsen Rørteknik A/S bliver nu en af de første til at lancere verdens første såkaldte packer med indbygget varmelegeme.

I løbet af efteråret kommer Just Heat-packeren, der giver mulighed for at kontrollere afhærdningsprocessen fuldt ud og afkorter afhærdningen væsentligt uafhængig af udetemperaturen, således på markedet.

Det betyder blandt andet, at tidsforbruget bliver halveret, der kommer fuld kontrol over hærdningen samtidig med, at den er uafhængig af udetemperaturen. Desuden kan den være med til at øge kapaciteteten og forbedre indtjeningen.

- Det bliver nu muligt at reducere afhærdningstiden til det halve. Varmelegemet anvender 230 volt og er integreret i selve packeren. Displayet i kontrolboksen viser den aktuelle temperatur i packeren, så det er let at styre processen, og dette vil minimere fejlene i hverdagen samt øge kapaciteten - hele året rundt, siger salgskonsulent Claus Streit fra Lauritzen Rørteknik.

Gamle rør

Samtidig kan virksomheden notere sig, at den i foråret opnåede forhandlingen af det tyske mærke Riezler, der er TV-udstyr til inspektion af rørsystemer mm.

- Vi har ligeledes fået forhandlingen af fræserobotter fra ProCutter, som bruges til genåbning af stik efter at rørene er blevet strømpeforet, samt til affræsning af forhindringer i gamle rør forud for en eventuel strømpeforing. Cutteren anvendes også til at fjerne indragende stik og andre faste aflejringer, som ikke kan fjernes ved højtryksspuling eller ved rodskæring, siger Claus Streit.

Som følge af fremgangen har Lauritzen Rørteknik ansat Ivan Jensen til at varetage salget i Nordjylland og det meste af Sjælland. Ivan kommer fra V. Brøndum A/S og er uddannet kloakmester med 10 års erfaring indenfor No-Dig og TV-inspektion.

Claus Streit vil fortsat varetage kontakten til kunder i Sydjylland/Fyn og til enkelte kunder på Sjælland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126