23948sdkhjf

Casa har travlt i Horsens

Den lokale virksomhed Casa A/S går i gang med to større boligbyggerier i hjembyen Horsens
32 almene boliger på Vejlevej og 60 almene boliger i Torsted ved Horsens. Det er, hvad medarbejderne i entreprenør- og ejendomsudviklingskoncernen Casa A/S kan se frem til at bruge tiden og ressourcerne på i den nærmeste fremtid.

- For det første er det rigtigt glædeligt at bygge velfungerende almene boliger. Vi har ved at blive udvalgt som totalentreprenører på disse projekter fået bevist, at vi er en foretrukken samarbejdspartner for blandt andre boligforeninger, siger Dorthe Paradowski, kommunikationschef i Casa A/S.

Hun fremhæver især virksomhedens evne til at finde helhedsløsninger som årsagen til, at de har fået opgaverne i hus.

- Vi søger altid efter at finde den bedste helhedsløsning til den rette pris. Der er mange parametre, men det handler blandt andet om materialevalg- og kvalitet og at kunne sætte sig ind i anvendelsesmuligheder for brugerne og i disse tilfælde boligforeningerne, siger hun og fortsætter:

- Vores ansatte – såvel kalkulatører som projektchefer og ledere - har høj faglig ekspertise og mange års erfaring. Casa’s spidskompetence er netop totalentrepriser på forskellige typer byggerier fra store butikscentre over boligkomplexer til erhvervsejendomme. Vi er gode til at dele viden med hinanden og finde de rette samarbejdspartnere til de enkelte projekter.

Vejlevej er skudt igang

Første spadestik i forbindelse med byggeriet på Vejlevej har allerede fundet sted. Her skal der bygges to blokke i fire plan med elevator i ejendommen, som skal supplere de bygninger, der allerede står opført.

Der er i forbindelse med byggeriets anden etape tale om både to-, tre- og fireværelseslejligheder, som forventes at stå klar til indflytning i august eller september 2015.

To gange anden etape

Mens boligerne på Vejlevej skal stå klar i 2015, forventes byggeriet i boligområdet Rødtjørnen i Torsted først at blive meldt afsluttet i slutningen af 2016. Byggeriet af de 60 almene boliger - i form af energibesparende etplanshuse med egen carport og skur - går nemlig først i gang i det nye år.

Rækkehusene bliver en blanding af tre- og firerums boliger med et bruttoareal på henholdsvis 100 kvm og 115 kvm. Første fase, der omfattede 34 boliger, blev opført i 2011/2012, og alle boliger blev hurtigt udlejet.

Udover byggerierne i Horsens har virksomheen flere andre projekter på programmet.

- Vi har fået mulighed for at opføre mange spændende byggerier, og der kommer flere til. Den seneste tid boomer vores aktiviteter på Sjælland. Det har også betydet, at vi har ansat flere dygtige folk, så vi kan levere i den høje kvalitet, vi ønsker og til rette tid, siger Dorthe Paradowski.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094