23948sdkhjf

Nye studerende skal ud på boligmarkedet

Efterspørgslen efter lejeboliger vil stige i august, når mange tusinde studerende skal finde ny bolig
I dag modtager alle, der har søgt ind på en videregående uddannelse, svar, og det resulterer hvert eneste år i en massiv efterspørgsel på boliger i de større byer. Og frygten for at stå uden tag over hovedet kan resultere i lidt for forhastede beslutninger.

- Den voldsomme efterspørgsel på boliger i august måned resulterer desværre nogen gange i, at nye lejere forhaster sig og skriver under på lejekontrakter, inden de har sat sig ordentlig ind i, hvad de indeholder, fortæller Michael Eggert, som er direktør for lejebolig.dk, der er en af landets største hjemmesider for formidling af lejeboliger.

Defor har lejebolig.dk i år lanceret en kampagne, der med en række konkrete råd opfordrer kommende lejere til at bruge deres sunde fornuft og være opmærksomme på mistænkelige forhold.

Det kan eksempelvis være udlejere, der kræver at få overført penge, inden man har set lejemålet, krav om kontant betaling, manglende eller mangelfulde lejekontrakter osv.

Kampagnen består dels af en film samt en hjemmeside med anbefalinger og en række gode råd.

Ejendomsforeningen Danmark, som repræsenterer landets udlejere, opfordrer udlejerne til nøje at sætte sig ind i reglerne for udlejning af værelser. Blandt andet skal huslejen sættes rigtig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094