23948sdkhjf

Ingeniør fylder 50 år

Ingeniør i Alectia A/S i Virum, Gabriel Jovan Soosaipillais, kan i morgen den 17. april 2014 fejre sin 50-års fødselsdag.

Han er født i Sri Lanka og uddannet bachelor of commerce ved University of Sri Lanka, hvor han dimitterede i 1984. Han videreuddannede sig senere som byggetekniker ved Holbæk Tekniske Skole. Han har også taget en teoretisk efteruddannelse som kloakmester, taget kursus i blandt andet Gasforbrændingsteknik på A-niveau og taget certifikat i FJR Fjernvarme certifikat og Kedelpasser på A Niveau.

Gabriel Jovan Soosaipillais har mange års erfaring med forsyning og installation samt produktionsområder i entreprenør- og industribranchen.

I 1992-1993 var han ansat som laboratoriemedarbejder hos Superfos - det nuværende NCC Road. Herefter har han arbejdet som driftslederassistent i Kähler A/S, som producerer forspændte betondæk, i Jord og Fjernvarmeentreprenør A/S og i L & H Rørbyg A/S som projektlederassistent og kvalitetssikringsansvarlig.

Herefter vendte Gabriel Jovan Soosaipillais tilbage til NCC A/S i 2008 som projektmedarbejder. Fra 2010 til 2013 arbejdede han som produktions-/driftsmedarbejder for Lántmann /Schulstad A/S, hvorefter han blev ansat i Alectia.

I Alectia beskæftiger Gabriel Jovan Soosaipillais sig særligt med fjernvarme og arbejder løbende på forskellige projekter for kunder. Han har blandt andet arbejdet på et projekt for Glostrup Varme A/S, der gik ud på at omlægge til fjernvarme omkring Hovedvejen i Glostrup. Han har også arbejdet med et lignende projekt for Vestegnens Kraftvarmeselskab I/S (VEKS) i industriområdet Ragnesminde, Brøndby og Vallensbæk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127