23948sdkhjf

Boligbygger skriver yderligere 75 huse i feriepark i bogen

På kun to måneder har JCN Bolig afgivet tilbud samt projekteret et nyt feriehusprojekt for Landal Greenparks i samarbejde med arkitekt Bay Arch. 

Totalentreprisekontrakten er nu underskrevet på 75 nye huse, der skal opføres i ferieparken Landal Rønbjerg ved Limfjorden og sælges til slutbrugerne. 

Det skriver JCN Bolig i en pressemeddelelse. 

– Det er glædeligt med denne ekstra ordre på et feriehusprojekt. 10 års hårdt arbejde og en række løbende tiltag har gjort os til en af markedslederne indenfor feriehuse. Det kan vi med denne ordre med tilfredshed konstatere, at vi er blevet, ligesom det er glædeligt at få Landal Greenparks som kunde, siger adm. direktør hos JCN Bolig, Flemming V.T. Rasmussen, i pressemeddelelsen. 

Alt i alt har totalentreprenøren haft godt 10 personer koblet på i den første proces - fra eksperter i projekteringsdetaljer, kalkulation, projektledelse spændende til materialevalg, marketing og lignende - hvor projektet skabes. 

Aktuelt JCN Bolig bag størstedelen af det nye feriehusprojekt i Lalandia Søndervig ved Vesterhavet, hvor selskabet opfører 280 nye feriehuse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109