23948sdkhjf

Broåbning uden snoreklip

Den ny bro, der forbinder Hedehusene og den ny bydel Nærheden er indviet uden den sædvanlige fest

Søndag 29. marts skulle der være fest vest i Hedehusene vest for København, men festen blev aflyst på grund af coronakrisen.

To dage før byens længe ventede bro nemlig åbnet, og Hedehusene og den nye bydel Nærheden bundet endnu bedre sammen.

Men glæden var stor, selvom indbyggerne ikke kunne samles og høre borgmesteren tale.

- Det er virkelig en milepæl. Gående, cyklister og bilister fra Nærheden får lettere adgang til Hovedgaden, ligesom borgerne i Hedehusene nemt kan komme ud til Nærheden og blandt andet bruge springcentret og det kommende læringshus, sagde Høje-Taastrup Kommunes borgmester Michael Ziegler (K) i stedet i en pressemeddelelse.

Fart på udviklingen
Nærheden vokser i disse år for alvor frem - knap 500 beboere er allerede flyttet ind, og med mange nye byggerier i gang bliver der i de kommende år plads til omkring 6500 borgere. Dermed kommer hele Hedehusene op på over 18.000 indbyggere.

- Der sker rigtig meget i Nærheden, og i løbet af det næste års tid kommer der et stort rykind af nye beboere. Derfor er det en stor fornøjelse at kunne åbne den bro, der skal gøre hverdagen lidt nemmere for beboerne i Nærheden og for dem, der har et ærinde i området, fortæller direktør i NærHeden P/S Ole Møller i pressemeddelelsen.

Udviklingen af Nærheden varetages af byudviklingsselskabet NærHeden P/S, som ejes af Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109