23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder ÅF, V2C, Data Center Gruppen og Peikko

ÅF
Anders Bergstrøm, 43 år, er ansat i ÅF som afdelingschef for Konstruktion i Aarhus. Han kommer til virksomheden med mange års erfaring på store såvel som mindre byggeprojekter.

De seneste tre år har han bestridt en lignende stilling hos Sweco, og før det var han i en årrække hos Tækker.

Anders er uddannet på Ingeniørhøjskolen i Aarhus med speciale i bærende konstruktioner.

V2C
Erik Vestergaard, advisor i V2C, fylder 60 år. Erik har i løbet af sin karriere både siddet i rollen som bygherre og som entreprenør og trækker således på erfaringer fra begge sider af bordet. Således har han et indgående kendskab til bygherres udfordringer og behov.

Han hviler i sin faglighed, hvilket skaber tryghed på projekterne. Erik er modig i sin stil og tør træffe svære beslutninger, der ikke altid er populære, men som er absolut nødvendige for et godt projekt.

Med sin høje faglighed i ryggen tøver Erik ikke med at udfordre de involverede parter, hvis det er for projektets bedste.

Data Center Gruppen
Arnth B. Nielsen, salgschef, er ansat i DataCenterGruppen, der er en afdeling i Multi Køl & Energi. Det bliver hans opgave at have kontakten til datacentrer og tilsvarende samarbejdspartnere.

Arnth B. Nielsen kommer fra nødstrømsbranchen, hvor han tidligere har haft ansvaret for salg af løsninger og servicekontrakter. Hos DataCenterGruppen skal han løse både de mindre og de helt store opgaver indenfor kategorierne Køling, El-installation, Overvågning og Brandsikkerhed af datacentre, hostingscentre og serverrum.

Peikko
Johannes Greisen, 44 år, er blevet ansat som Senior Manager Circular Economy hos Peikko i maj. Johannes refererer direkte til Peikko Group i Finland og vil få kontor i BLOXHUB i København. Han vil få en central rolle i samarbejder, udvikling og promovering af cirkulære Peikko løsninger med fokus på Design for Adskillelse i danske byggeprojekter og på globalt plan.

Med en baggrund som arkitekt og Senior Specialist indenfor betonteknologi hos Teknologisk Institut er vi sikre på, at det bliver et godt match.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109