23948sdkhjf

Innovation, rodeo og jubilæum på Bauma

Case giver den gas på Bauma. Og det gælder også den danske importør S.D. Kjærsgaard, der vil servicere danske gæster

CASE Construction og S.D. Kjærsgaard vil tage Bauma-deltagere med på en rejse i tid med fokus på arv og innovation samt fejring af CASE maskiner i nutid og fremtid. Det fortæller S.D. Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

Den står blandt andet på skid-steer (skridstyret maskine, red) jubilæum, Case European Rodeo og udstilling med 15 maskiner fra minigraver over dozer til læssemaskiner.

Case Construction byder i samarbejde med S.D. Kjærsgaard velkommen til et væld af oplevelser.

Prøv det selv
Det europæiske Case Rodeo har 10 års jubilæum, som fejres med daglige konkurrencer i hjertet af CASE standen, hvor besøgende kan vise færdigheder i brugen af CX145D. En rodeo vinder udvælges hver dag, som modtager en præmie for sin manøvredygtighed og besøgende kan dagligt nyde godt af giveaways af rodeo temavarer.

Case Rodeo er ikke det eneste jubilæum på Case standen. 2019 markerer 50 årsdagen for Case Skid Steer Loaders og derfor vil den originale CASE 1530 Uniloader fra 1969 være udstillet.

Siden begyndelsen har Skid Steer Loaders været fundamentet for CASE brandet og det nuværende line-up har samme alsidighed, som gjorde forgængeren så populær.

Elektrohydraulisk system
Et centralt tema på Bauma er innovation, og CASE standen vil danne ramme for offentliggørelsen af det nye elektrohydrauliske (EH) styresystem til 321F minilæssere. Bl.a. forbedres udsynet til gaflerne væsentligt med det nye hurtigskifte, ligesom håndteringen forbedres markant.

Fredag eftermiddag vil S.D. Kjærsgaard stå i spidsen for et VIP arrangement med offentliggørelse af nye prototyper, rundvisninger og CASE Rodeo.

S.D. Kjærsgaard står klar på Bauma alle dage og vil sikre de besøgende gode oplevelser samt rådgivning om de forskellige produkter og forretningsmuligheder.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298