23948sdkhjf

Nyt om navne

Grant Thornton
Michael Winther Rasmussen, statsautoriseret revisor, partner og formand for bestyrelsen i den danske afdeling af Grant Thornton - ét af verdens største revisions- og rådgivningsselskaber med mere end 50.000 medarbejdere world-wide - fylder 50 år onsdag 16. januar.

Michael Winther har blandt andet syv år i Livgarden med i bagagen og derudover sætter han scenen med sin guitar egne pop/rock-kompositioner og musikvideoer. Senest en musikvideo, der produceres i samarbejde med ´Save the Children´ i Libanon og er optaget i en palæstinensisk flygtningelejr.

Intego
Jørgen Sørensen, serviceleder, er ansat hos Integos el-tekniske afdeling i Aarhus.

Jørgen kommer fra en lignende stilling hos El:con i Hornslet. Han vil med sin mangeårige erfaring bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Intego i Aarhus og omegn.

Niras
Flemming Kristensen, 54 år og bygningsingeniør, er ansat som afdelingsleder for Niras Bygherrerådgivning Vest med daglige base på kontoret i Aarhus.

Han har mange års ledelseserfaring fra rådgiverbranchen fra stillinger som afdelingschef i Orbicon og Bascon samt som projektchef i Cowi. Flemming Kirstensen har endvidere haft roller som udviklingsdirektør for Helhedsplan Gellerup og via ansættelse i Aarhus Kommune været tovholder på blandt andet at udvikle Ny Bydel i Lisbjerg nord for Aarhus og det tidligere Amtssygehus i Aarhus.

Hos Niras skal Flemming Kristensen ud over at varetage sit ledelsesansvar styrke firmaets tværfaglige markedsprofil inden for projekt- og byudvikling i et tæt samarbejde med øvrige forretningsenheder i Aarhus og kontorets 435 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125