23948sdkhjf

Barfoed Group udvider i Odense

Det fynske ejendomsselskab har købt Jensens Bøfhus’ hovedsæde

Barfoed Group har pr. 1. juli købt bygningen, som til daglig er hovedsæde for Jensens Bøfhus.

Ejendommens historie går helt tilbage til 1800-tallet, hvor der i de skønne omgivelser med udsigt over Skovsøen, Engen og Hunderupskoven er flere muligheder for fremtiden.

Sælger af ejendommen er Jensens Bøfhus, der senest i slutningen af 1990’erne gennemførte en større ombygning.

Restaurationskæden forbliver som lejer af hele ejendommen på en lang lejekontrakt, men har en option på at delopsige en del af administrationsafsnittet omkring den gamle hovedindgang til den tidligere Restaurant Skoven.

Udnyttes denne option, vil et større areal konverteres til restaurant igen.

Unik beliggenhed
Barfoed Group starter allerede i august en større renovering af facader og arealer omkring ejendommen, som ejendomsselskabet har givet 23 mio. kr. for.

- Det er en ejendom, som har en meget unik placering og som rummer nogle meget spændende udviklingsmuligheder, siger koncerndirektør for Barfoed Group Frederik Barfoed.

- Odense er i en stor positiv udvikling, og skulle der opstå ledige arealer, så er vi klar til at investere massivt i at genskabe storheden i ejendommen, og vi kunne godt se minimum en, men måske også to restauranter yderligere i ejendommen, det vil skabe endnu mere trafik og god synergi, fortsætter han.

Frederik Barfoed udelukker heller ikke, at den tidligere Restaturant Skoven åbner i en ny og tidssvarende version.

brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11