23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe

Moe
Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har ansat:

Mette Vangkilde Gram som forretningschef for Infrastruktur i Aarhus. Mette er uddannet civilingeniør og har 22 års erfaring inden for infrastrukturområdet. De seneste syv år har hun været ansat i Niras, hvor hun de sidste tre år har været afdelingsleder. 

Bent Greve som afdelingsleder i Energi & Industri i Aarhus. Bent er uddannet diplomingeniør og har 32 års erfaring, de seneste 3½ år som chefrådgiver hos Sweco Danmark A/S. Bent skal i forretningsenheden Energi & Industri være afdelingsleder for afdelingerne HVAC og Industri-el. 

Mie Wallenstein Kjølhede som projektchef for Byggeri i Fredericia. Mie er uddannet ingeniør og har 24 års erfaring, de seneste 5 år som Senior Chefkonsulent hos Rambøll Danmark A/S. 

Sarah Meltz Funch som projektleder for VVS til Byggeri & Design i København. Sarah er uddannet Cand.polyt. og har 11 års erfaring, de seneste 2 år som projektchef hos Rambøll Danmark A/S. 

Morten Grønlund Petersen som seniorrådgiver i Energiinstallationer til Energi & Industri i København. Morten er uddannet teknikumingeniør og har mere end 30 års erfaring, de seneste 2 år fra Sweco A/S. Hos Sweco A/S fik Morten vigtig viden om træflisfyrede anlæg qua sit arbejde på SKV Woodchips projektet på Skærbækværket. Morten skal bidrage med sin mangeårige erfaring som byggeleder for Moe på teknikentreprisen på den nye biomassefyrede blok på Amagerværket.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11