23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Deas, Niras, Intego, Buhl & Bønsøe, PKI Supply

Deas
Jesper Moe, 42 år, er pr. 1. januar ansat som afdelingsdirektør i ejendomsforvaltningsselskabet Deas med ansvar for foreninger.

Jesper har mere end 20 års erfaring med administration af foreningsejendomme, bl.a. fra stillingen som administrationschef i Cobblestone Property Management. Som afdelingsdirektør bliver hans primære fokus at fastholde den høje kundetilfredshed, styrke og udvikle kunderelationer samt styrke leverancerne til Deas’ over 950 andelsbolig- og ejerforeninger samt grundejerforeninger.

Niras
David Myrhaug, 27 år, er ansat som ingeniør i Niras, Aarhus. Som uddannet diplomingeniør har han tidligere været ansat ved Kristiansand Kommune i Norge. Her har David arbejdet med projektering og byggeledelse inden for vand og afløbsudskiftning i byen. For Niras skal David nu arbejde med projektering af sanerings- og separeringsområder for afløb, og hans første opgave bliver at projektere indtil flere gader i Vejle. David er vokset op i Kristiansand men bor nu i Aarhus.

Claus Wessel Andersen, 37 år, er ansat hos Niras som afdelingsleder for 25 medarbejdere, der arbejder med indeklima, energi, vvs og ventilation. Claus er civilingeniør ogkommer fra en stil ling i rådgivervirksomheden Sweco som fagchef for vvs, ventilation, energi og indeklima.

Tidligere var Claus Wessel Andersen været ansat i Alectia - nu Niras - i flere år, hvor han blandt andet var fagleder for bygningsenergi. Han har i sin karriere også været projektleder på flere byggerier, ligesom han underviser på et kursus om lavenergiventilation i Danvak, som er et fagligt netværk for professionelle inden for varme, ventilation, air condition, energi og indeklima.

Intego
Kristian Norlyk Larsen er ansat som projektleder hos Integos afdeling i Hedensted inden for El-teknisk Installation & Service. Han kommer senest fra en stilling som R&D Engineer hos Andritz og har en baggrund som maskinmester.

Lars Kristian Andersen er pr. 1. november ansat som serviceleder hos Integos nyåbnede afdeling i Viborg inden for El-teknisk Installation & Service. Han kommer senest fra en stilling som afdelingsleder for Caverions afdeling i Viborg og har en baggrund som el-installatør.

Buhl & Bønsøe

Kim Segelcke er ansat som intern salgskonsulent hos Buhl & Bønsøe A/S. Kims væsentligste opgaver bliver at rådgive kundekredsen i Danmark samt være opsøgende i relation til nye kunder og nye produkter.

PKI Supply

Lars Rasthøj, 55 år, er ansat som logistik koordinator hos industrilim-producenten PKI upply.

Lars er uddannet speditør og har stor erfaring indenfor området.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11