23948sdkhjf

Nu ryger Kamcos konkursbo på auktion

Flere end 700 effekter fra kabel- og ledningsentreprenørens konkursbo sælges på en af de største auktioner fra byggeriets verden siden konkursen i Pihl & Søn
Kabelentreprenører i gang igen
Igangværende arbejder blev overtaget af tidligere ejere i nyt selskab
Efter konkursen i Kamco har de tre tidligere ejere, Michael Mose Andersen, Anders Holmstrøm og Knud Åge Andersen, stiftet et nyt selskab. 3K+ har overtaget de igangværende arbejder med et ønske om at vende tilbage til rødderne med kabel- og ledningsopgaver.

Ifølge Licitationens oplysninger har 3K+ overtaget en del af Kamcos inventar til formålet.

Det har dog ikke været muligt at få bekræftet dette eller få belyst omfanget, da advokat Søren Skov fra Holst Advokater, som er kurator for Kamcos konkursbo med ansvar for inventaret, i øjeblikket afholder efterårsferie.

Var det noget med en Iveco-lastbil med el-sliske eller en knækstyret minidumper fra Wacker Neuson? Eller hvad med en modulvogn, der både indeholder toilet, bad, frokostrum og omklædningsskabe?

I maj måtte kabel- og ledningsentreprenøren Kamco dreje nøglen om, og nu er det muligt at byde på 729 effekter fra konkursboet, som frem mod torsdag i næste uge udbydes på auktion. Auktionen forestås af DAM A/S gennem hjemmesiden damonline.dk, hvor samtlige effekter fra konkursboet udbydes.

Eftersyn på onsdag
Onsdag holdes det såkaldte eftersyn, hvor det er muligt at tage effekterne under opsyn samt prøvekøre det ønskede maskinel. Herefter sker der typisk det, at budkrigen på de eftertragtede effekter tager til:

- Det er før set, at enkelte maskiner er steget fra 50.000 til 450.000 kroner på få timer op mod auktionens afslutning. Og det er derfor endnu for tidligt at glæde sig, hvis man som køber eksempelvis er faldet over en hydraulisk tipvogn til spotpris.

Det fortæller Ole Engedal, der er ansvarlig for salg og marketing hos auktionshuset Damonline Auktioner. Her er auktionen over Kamcos konkursbo delt op i hele seks kataloger, så effekterne får så meget opmærksomhed som muligt.

Fyn og Sjælland
Rent fysisk befinder 609 af effekterne sig på Erhvervsparken 17 i Gadstrup syd for Roskilde, mens de resterende 120 effekter - som der holdes auktion over torsdag den 16. november - står på Thujavej i det sydlige Odense.

Og selv om auktionen over Kamcos konkursbo er omfattende, overgås den af auktionen over konkursboet for E. Pihl & Søn, hvor flere end 1.000 maskiner røg på auktion i november 2013. Auktionen blev dengang også forestået af Damonline Auktioner, som brugte 10 hektar plads på al inventaret.

Det svarer til 125 parcelhusgrunde eller 14 fodboldbaner.

Ole Engedal fra Damonline Auktioner ønsker ikke at oplyse, hvad auktionen dengang indbragte.

- Men det er en del, siger han på midtjysk.

Det er cirka lige så præcist som angivelsen fra indehaver og adm. direktør, Henrik Juhl, som til epn.dk blev citeret for at sige, at auktionen indbragte "nogle millioner".

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297