23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco og Unicon

Sweco
Martin Schøtt, teknisk direktør hos Sweco rådgivende ingeniørfirma, fylder 60 år tirsdag 11. juli. Martin er civilingeniør fra DTU i 1985 og har siden 1986 været ansat i Sweco (tidligere Carl Bro / Grontmij).

Efter en årrække som projektleder indgik Martin Schøtt i 1994 i Swecos linjeledelse med lederroller som bl.a. afdelingschef for VVS-afdelingen, divisionschef for Bygherrerådgivning & Projektledelse og direktør for området Project Management. I 2005 blev han teknisk direktør for Byggeri, hvor han siden har stået i spidsen for en lang række af firmaets større opgaver. 

Unicon
Louise Elm Niemann, 29 år, er ansat som Key Account Manager hos Unicon i Århus. Louise blev i 2016 kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling ved Københavns Universitet, mens hun har en bachelor i Antropolografi og Etnografi fa Aarhus Universitet. Ydermere har Louise læst afsætning på CPH Business. Hun har flere års erhvervserfaring i stillinger som juniorkonsulent og afdelings- og serviceleder hos henholdsvis Happy42 og H&M. Senest har hun været beskæftiget som projektmedarbejder hos Expromo.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173