23948sdkhjf

Dansk virksomhed skaber luft i Tower Bridge

Londons mest berømte bro får nyt ventilationssystem i udstillings- og eventområderne

120 år med vind, regn og ikke mindst masser af besøgende har sat sine spor på en af verdens mest kendte broer - Tower Bridge i London. Dette gælder både broens udvendige facade som de indendørs faciliteter.

Tidligere på året blev det derfor besluttet, at det manuelle vinduesåbningssystem skal erstattes af en ny og automatiseret løsning, som er lettere at betjene og kræver mindre vedligeholdelse.

Det er danske Window Master, der har fået opgaven med at forbedre indendørsklimaet.

Efter forundersøgelser og analyser er det nu besluttet, at broens lokaler skal opgraderes med nye automatiserede vinduesmotorer (spindel), motor controllere, betjeningskontakter samt regnsensorer. Tilsammen vil disse enheder forbedre funktionaliteten i området inde i broen, der bruges til udstilling om dagen og events om aftenen.

Motorkontrollerne bruger blandt andet vejrstationer til at kunne kontrollere vinduernes position og lukke en passende mængde luft ind ad gangen.
Kaptain

Tower Bridge
Vippebro over Themsen i London fra 1894. Forbinder Tower Hamlets og Southwark
I dag åbnes de to elektrisk styrede vippebroer kun mod skriftlig anmodning dagen før og kun cirka 100 gange om året, men det tidligere var over 1.000 gange.

Siden 1982 har Tower Bridge udstillingen fortalt broens historie, og det er muligt at se det store motorrum med de gamle dampmaskiner, der drev brohejsene.

Der er fantastisk panoramaudsigt fra gangbroerne på toppen, og et nyt glasgulv gør det muligt at se ned på den befærdede bro
Kilde: Kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109