23948sdkhjf

Nyt partnerskab i den tunge klasse

Jørn Bolding A/S bliver partner med international producent af løste- og hejsesystemer

Jørn Bolding A/S i Esbjerg har indgået et partnerskab med den internationale producent af hydraulisk løste og hejseudstyr, Enerpac Heavy Lifting Technology (HLT).

Enerpac er global markedsleder indenfor hydraulikprodukter og -løsninger for præcis positionering af tunge laster.

 Jørn Boilding har leveret transport- og løfteudstyr i mere end 35 år, og nu udvides produktsortimentet gennem et tæt samarbejde med Enerpac HLT.

- Vores overordnede mål er vores kunders fulde tilfredshed, og derfor har vi valgt at indgå samarbejde med Enerpac - en virksomhed med flere end 1000 eksperter, forklarer Jørn Bolding, som er grundlægger og direktør af handelsfirksomheden Jørn Bolding A/S.

- Vores fokus er at tilbyde det bredeste udvalg af produkter og tilbehør, der maksimerer effekten og øger produktiviteten for vores kunder. Partnerskabet med Enerpac HLT vil uden tvivl resultere i en videreudvikling og udvidelse af vores produkter inden for tunge løfteteknologier og desuden introducere nye produkter.

- Disse produkter er for os et vigtigt skridt frem, fordi vores målsætning er at vokse indenfor de tunge løfteteknologier samt at levere sikre højkvalitetsprodukter til vores kunder og klienter.

1000 eksperter
Enerpac har 28 kontorer i 22 forskellige lande og flere end 1000 ansatte. Virksomheden producerer og leverer hydrauliske højtrykssystemer fra standardprodukter til computerstyrede løfte- og positioneringssystemer lige fra hydrauliske portalkraner, kabelløfteanlæg og glidesystemer til selvkørende modulære blokvogne (SPMT), synkrone hejse- og løftesystemer samt klatrende dunkrafte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125