23948sdkhjf

Medarbejdernes direktør fylder rundt

Christian Listov-Saabye kender Moe bedre end nogen anden - han har været ansat siden uddannelsen i 1983

Christian Listov-Saabye, som står i spidsen for en af rådgiverbranchens store virksomheder, Moe A/S med over 650 ansatte kan i dag fejre sin 60 års fødselsdag.

Gennem de år, han har haft det overordnede ansvar, er virksomheden vokset fra 125 til 650 medarbejdere, er blevet et landsdækkende firma og er blevet etableret i Norge og på Filippinerne.

Medarbejderne i fokus
Væksten er primært sket organisk, men en række opkøb er det også blevet til undervejs.

For Christian Listov-Saabye er der ingen tvivl om, at grundlaget for virksomhedens succes er medarbejderne.

- Det er medarbejdernes viden, engagement og kompetencer som er det fundament vores succes bygger på, siger Christian Listov-Saabye i en pressemeddelelse i anledning af fødselsdagen.

Han er selv uddannet civilingeniør fra 1983 og har haft hele sin karriere i Moe.

En karriere, som har ført ham fra fagingeniør over projektleder til områdeleder, og de seneste 15 år som adm. direktør.

Han kender virksomheden og dens medarbejdere, og prioriterer både indsigt i maskinrummet og at deltage i firmaets sociale aktiviteter, som spænder fra en årlig studietur til en europæisk storby, til at løbe i spidsen på den årlige firmaskitur i alperne.

Som topleder bruger Christian Listov-Saabye uddelegering, tillid og motivering kombineret med et stort personligt drive og indsigt. Han giver plads til udviklingsmuligheder og omkring sig, og samtidigt sikrer han den overordnede retning og resultatskabelse.

Store projekter
For Christian Listov-Saabye har store projekter haft væsentlig betydning for karrieren, både som ingeniør og som direktør.

Han har som projektleder været i spidsen for det kreative ingeniørarbejde bag Den Sorte Diamant, og har som direktør haft en finger med på VM-husene, Den Blå Planet, Rødovre Centrum, på Amager bakke og senest det store CO2-neutrale BIO4-anlæg.

De store projekter motiverer en ingeniør, og er med til at flytte de faglige grænser og bane vejen for ny udvikling og brug af nyeste teknologi. Noget som Christian Listov-Saabye anser som meget vigtigt, både personligt og for Moe. Udvikling eller afvikling er et af hans ståsteder.

Samarbejde
Christian Listov-Saabye ved, at vejen til succes går via et godt samarbejde.

Det gælder i særdeleshed i de projekter som er hovedbeskæftigelsen for Moe, og det gælder i branchen, hvor interessevaretagelse og tværgående tankegang er vigtig for at stå stærkt som firma.

Han sidder derfor i DI’s Byggepolitiske udvalg, deltager i Bygherreforeningens Dialogforum og er formand for bestyrelsen for Molio - Byggeriets Videnscenter der leverer digitale værktøjer, efteruddannelse og faglitteratur, der er med til at øge digitaliseringen og effektiviteten i byggeriet.

Christian Listov-Saabye

  • Født 27. juni 1957 i Slagelse
  • Adm. direktør i Moe A/S i Søborg
  • Uddannet cand.polyt. (DTU 1983)
  • Gift og har to voksne sønner og fire børnebørn
  • Bor i Allerød
  • Cykler til og fra arbejde samt med lokalt cykelhold
  • Dyrker alpint skiløb både med familie og kolleger

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25