23948sdkhjf

Fællesvaskeri har aldrig været nemmere

Med TotalCare fra Nortec skal man blot stille med et tomt rum, så indretter virksomheden vaskeri, hvor beboerne kan se om der er ledigt i vaskeriet, bestille vasketider og betale via mobilen eller få beløbet trukket sammen med huslejen.

Glem alt om poletter og gamle trætte vaskemaskiner. Et moderne vaskeri i en andelsbolig forening eller på et kollegie kræver blot et rum med de nødvendige installationer, så kommer Nortec og indretter et vaskeri, skræddersyet efter beboernes vaskebehov.

- Vi stiller et vaskeri til rådighed helt gratis. Alt hvad kollegiet skal gøre er at finde et velegnet lokale.  Så finder vi i fællesskab den optimale bestykning, etablerer vaskeriet og driver det efterfølgende. Vi servicerer løbende og skulle der opstå en fejl, ringer beboerne bare til os, så sender vi en af vores teknikere forbi. Al administration med vaskebrikker håndteres ligeledes af os. Alt er inkluderet i den vaskepris, vi aftaler med kollegiet, forklarer marketingchef Dan Vium Nortec A/S.

Bestil på telefonen

Med TotalCare er der tænkt i, at det skal være så nemt at bestille vasketid som overhovedet muligt. Samtidig er der flere muligheder for betaling for beboeren.

- Vasketid kan eksempelvis bestilles via vores app på telefonen. Dermed behøver man ikke gå ned i vaskeriet for at reservere tid. Man kan gøre det fra lejligheden, cafeen og på vej hjem fra ferien. For alle betalingssystemer gælder, at det er nemt at betjene f.eks ved brug af touchskærm på selve maskinen eller på en central skærm, som styrer flere maskiner i en større opsætning, forklarer han.

TotalCare en meget fleksibel løsning, som vi tilpasser til den enkelte kunde. Boligforeninger, som har valgt TotalCare, er glade for løsningen, da de får et vaskeri, som er enkelt for alle brugerne at betjene. Vi har desuden et meget driftsikkert system, idet vi automatisk får fejlmelding, hvis noget går i stykker. Vi overtager helt enkelt driften af vaskeriet, og det er helt uden omkostninger for foreningen. I nogle tilfælde er det endda muligt for boligforeningen at tjene på ordningen.

Nortec A/S er en 100 procent danskejet virksomhed, der opererer i hele Danmark. Montørerne kan servicere alle mærker med originale reservedele, uanset om de selv har leveret maskinerne eller ej. En TotalCare løsning kan etableres med alt fra to til over 40 maskiner og foruden maskiner leverer virksomheden også borde, kurve og andet tilbehør til et komplet vaskeri.

Sådan får du nyt vaskeri med TotalCare

- Analyse af forventet behov og oplæg til bestykning og priser på vask og tørring

- Der indgås en skriftlig aftale - én side uden noget med smat - forståeligt og overskueligt

- Vaskeriet etableres af Nortec 

- Brugerne vasker

- Nortec servicerer løbende.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078