23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Windoor Danmark, Gaihede og Niras

Windoor Danmark
Christer Rapp, hidtil adm. direktør for Windoor i Sverige, bliver adm. direktør for Windoor i både Danmark, Norge og Sverige.

Den nye struktur betyder, at Windoor Danmarks hidtidige adm. direktør, Jens Sloth Nielsen, bliver Chief of Operations (COO) for alle Windoor-selskaberne i WinGroup.

Før Christer Rapp kom til Windoor Sverige var han global product manager i Lindab med ansvaret for 31 markeder, så tre lande er ikke noget, der giver sved på panden.

- Jeg glæder mig til at lære alle markeder at kende. Jeg er sikker på, at samarbejdet på tværs af landene vil gøre os stærkere og mere fokuseret. 

Gaihede
Peter Voigt Albertsen, 48 år, er ansat som holdleder i Gaihede, ingeniører & arkitekter. Peter er uddannet arkitekt og har siden uddannelsen været involveret i mange markante og større byggeprojekter både som projektleder og som teamleder.

Senest har han været ansat hos Balslev Rådgivende Ingeniører, hvor han var områdechef for Byggeri og Anlæg Øst.

Peters rolle er både at være den tekniske og procesmæssige rådgiver og coach.

Tina Vogelius, er ansat som som projektkoordinator og skal bidrage med service og support til de rådgivere, der står i spidsen for de forskellige renoveringsopgaver. Tina er uddannet inden for markedsføring og har tidligere arbejdet hos blandt andet Kristeligt Dagblad og Roskilde Mediecenter som henholdsvis sekretær og marketingkoordinator. 

Niras
Bjarke Springstrup, 37 år og VVS-installatør og kloakmester, er ansat hos Niras efter 12 år som selvstændig. Virksomheden er solgt til fordel for rådgiverbranchen, og Bjarke Springstrup skal nu arbejde som VVS-specialist med fagtilsyn og projekteringsopgaver.

Med sig i bagagen har han dels erfaring som håndværkstaksator i Topdanmark, hvor han årligt takserede 200-300 forsikringsskader, dels erfaring med at opsætte varmepumper og udføre energioptimeringer hos boligforeninger og private.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234