23948sdkhjf

Klar til både små og store opgaver

Brdr. K. Hansen leverer jord-, kloak-, belægnings- og gartnerarbejde, som udføres af en række erfarne og veluddannede medarbejdere. De har også leveret arbejde til Kanalvej Etape 2.

Området omkring Kanalvej er særligt, idet der dels løber en gammel jernbane i terrænet, og dels er en del højdeforskel. Brd. K. Hansen har gennem deres maskinselskab adgang til en af Sjællands største maskinparker, hvilket også har sikret optimale løsninger omkring Kanalvej Etape 2.

-En del af området har været svært tilgængeligt, og vi har blandt andet skulle støbe på bagsiden af bygningen ud mod jernbanen. Når vi skulle grave dybt, har vi haft brug for de større maskiner, som kan klare den vanskelige opgave under de udfordrende forhold, fortæller Peter Bech, Afdelingsleder hos Brdr. K. Hansen.

Den store erfaring og fleksibiliteten, der er i firmaet, er også kommet til anvendelse i forbindelse med arbejdet omkring den vandtætte spuns – som er rundt om hele bygningen. Det har gjort det særligt spændende at bore i gennem til eksempelvis kloakløsningerne, siger Peter Bech:

-Det er ikke helt let at bore i gennem spunsen og lave gennemføringerne tætte til kloak, skraldesug og fjernvarme. Dertil kommer selve hullerne til væggene på bygningen, ligesom folkene har stået i vand, når de har lavet dræn under sandwich-støbning i P-kælderen. Normalt dræner man vandet væk først, men når alt har været lukket af, inden vi gik i gang, så har alt vandet skulle pumpes op, mens drænet blev lavet.

Ingen opgave er dog for stor eller udfordrende for Brdr. K. Hansen, som har størrelsen, erfaringen og fleksibiliteten til at løfte både store og små opgaver.

Referencelisten vidner om et bredt kompetenceområde indenfor byggeri og anlæg samt mere end 50 års erfaring i at udføre og koordinere samlede løsninger med alt i jord-, kloak-, belægnings- og gartnerarbejde.

Brdr. K. Hansen

-Erfarne og fleksible medarbejdere, der er yderst mobile med mange mandskabsbiler og lynhurtig tilpasning, der sikrer et effektivt workflow hver eneste dag.

-Bredt samarbejde med både private og offentlige bygherrer på alle niveauer.

-En del af BKH Gruppen, som samlet tilbyder et bredt kompetencefelt, adgang til maskiner, høj driftssikkerhed og fleksibilitet.

Læs mere på www.bkh.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094