23948sdkhjf

Faglig stærk kombination løser stor opgave

Pahn Beton har stået for in situ beton-arbejdet omkring Kanalvej Etape 2 i Lyngby. Flere unikke løsninger indgår i arbejdet, som har krævet netop den kombination af mange års erfaring og en moderne tilgang til betonarbejde, som Pahn Beton besidder.

Kanalvej Etape 2 i Lyngby udgør en stor entreprise, siger afdelingsleder hos Pahn Beton, Mikkel Jørgensen, som selv har påtaget sig styringen af projektet, da der er mange parter involveret og mange hensyn at tage.

-Det er lidt usædvanligt, at en afdelingsleder selv går ind og styrer det, men her ved Kanalvej ville jeg sikre mig, at vi leverer de helt rigtige løsninger og tager de rette hensyn til blandt andet totalentreprenøren KPC, naboerne og storcentret lige i nærheden, forklarer han og tilføjer, at de selvfølgelig udfører entreprisen som underentreprenører på opgaven for og i tæt samarbejde med blandt andet Kasper Ungstrup fra KPC.

Hos Pahn Beton er den oprindelige medstifter af firmaet, Niels Aamand, stadig aktiv med alt, hvad det giver af værdifuld erfaring om traditionelt beton-arbejde med in situ støbninger, mens Mikkel Jørgensen bidrager med en moderne tankegang og nye løsninger.

-Det er en faglig stærk kombination, hvor vi ofte er med i planlægningsarbejdet sammen med rådgivende ingeniører og arkitekter. Vi vender og drejer tingene, og sover ofte lige på det, inden vi træffer en beslutning, hvor den traditionelle løsning ofte vinder, siger han.

På Kanalvej Etape 2 har der både været folk fra lokalbanen og Lyngby Kommune inde over, og der er skabt flere unikke løsninger, tilpasset omgivelser og byggeri. Blandt andet fremhæver Mikkel Jørgensen brugen af en helt særlig elementløsning fra bornholmske PL Beton ud mod banelegemet.

Pahn Beton har mere end 40 års erfaring i at optimere arbejdsmetoder til nye støbeteknikker og nye typer beton, så den optimale in situ støbning er sikret.

Godt forberedte medarbejdere – forudsætningen for en skridsikker tidsplan.

Fleksible og samarbejdsvillige medarbejdere, der finder løsninger. Både på de komplicerede opgaver og på dem, der ligger lige til højrebenet.

Professionel, kompetent og konkurrencedygtig.

 En del af BKH Gruppen, der tilbyder samlede løsninger inden for jord, beton, kloak, anlæg og belægning i Storkøbenhavn samt det øvrige Sjælland og øerne. 

Læs mere på www.pahnbeton.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093