23948sdkhjf

Præcisionsbyggeri på Kanalvej i Lyngby

Anlægget af en ny bydel på Kanalvej i Lyngby stiller høje krav til præcisionen. På etape 2 løser Landinspektørfirmaet LE34 udfordringen ved hjælp af specialiseret opmåling samt juridisk rådgivning, så Lyngby snart får glæde af den nye bydel.

Projektområdet for Kanalvej Etape 2 er klemt ind mellem Toftebæksvej mod vest, Nærum-banen mod nord, Kanalvej og Lyngby Storcenter mod syd og det kommende hovedsæde for Microsoft mod øst (etape 1). Det betyder, at det er nødvendigt at tage hensyn til naboerne.

Landinspektørfirmaet LE34 har stor specialviden inden for teknisk og juridisk rådgivning ved byggeprojekter, hvilket har været til stor nytte ved dette projekt.

-Det første vi gjorde, da vi kom på opgaven, var at gennemgå byggetilladelser, lokalplaner og projekttegninger for at tjekke, at det juridiske grundlag var på plads, så der er sikkerhed for, at projektet ikke overtræder nogle bestemmelser, siger landinspektør og partner i LE34, Søren Aage Nørmølle og tilføjer, at efter anlægsarbejdet startede, har LE34 foretaget afsætning af byggelinjer og moduler samt monitorering af omgivende bygninger og infrastruktur, særligt Nærum-banen.

Monitorering bruges til risikostyring under anlægsarbejder, da utilsigtede fysiske ændringer på denne måde kan opdages i tide. Med den rette løsning kan problemerne tilrettes løbende, så skader udbedres eller helt undgås.

-Opgaven med at monitorere Kanalvej Etape 2 har krævet et specielt opmålingskoncept, for vi skulle fange ganske små deformationer. Toleransen på et sådan projekt er nede i millimeter, fortæller Søren Aage Nørmølle om det daglige opmålingsarbejde.

Den løbende opmåling sikrer et konstant flow af pålidelige data, der minimerer risikoen for uforudsete hændelser. Dermed er der større chance for, at projektets tidsplan holder, og at anlægsarbejdet ikke påvirker naboerne mere end acceptabelt.

LE34 er landets største rådgivende landinspektørvirksomhed med mere end 350 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere.

Med 23 kontorer i Norden bevarer vi vores lokale forankring samtidig med, at vi kan udnytte kompetencer og ekspertiser på tværs af geografi.

Brancher og kompetencer:

- Privat

- Byggeri

- Kommuner

- Stat og infrastruktur

- Rådgivere

- Forsyning

- Landbrug

Læs mere på www.le34.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093